Ја знаев многу добро причината зошто сака да се види со мене,
Точно ја знаев нејзината цел,
дека жените биле комплицирани, нема ништо попровидно и попредвидливо од жена,
Ама кај жените е друго, притаено.
Женската способност за глума и злоба е вон сите категории на Оскар.
За разлика од мажите кај којшто се е на виделина, жените се крајно подмукли створења
Затоа и ми се јави.
За да си ја нахрани душичката.
Почна да ја фаќа нервоза.
Знаев дека ситуацијата е во моја контрола.
Те интересира ли за новиот дечко-ме праша не баш задоволно
и Моја беше.
Требаше само да се зададе завршниот удар.
Зошто не сум и сипал пијалок, порано тоа сум правел.
...иако постот ти е стар, интересен е што ти е вистинит, а уште поинтересно што си живееш во заблуда за настанот, па уште други советуваш со твоја утка!
...идеме од почеток,
-првите реченици кои ти се контрадикторни, еднаш жената е провидна, друг пат притаена,
- вооошто не си ја знаел нејзината цел,
- жената може глуми, но не послабо од мажот, кај него е све на виделина, оти е ај да речам понезрел од жената и слабо глуми, а не дека има чисти намери,
-не се јави за тоа, ниту да ја нахрани душичката,
- се знае кога ја фаќа жената нервоза, како беше во ,,америчка пита,, ,ќе правиме нешто вечерва, зошто станувам нервозна,, а се знае зошто, па следи секс,
- полоша контрола никад не си имал, затоа што погрешно ја толкуваш нејзината желба да те види,
- спомнувајќи го дечкото, работел то и то, па имал то и то, за да на крај требаше да сфатиш дека само добар секс немала со него,
-и Да, тој момент беше твоја ама за секс, а не за одмазда твоја,
- да дадеш краен удар во одбивање на жена која сакала да се изе_бе со тебе во тој момент, плус екс женска, не знам колку победник испаѓаш,
- и за крај, знаеш што значи гестот да и сипаш пијалок во чаша, а таа да прифати? знаеш кога женско ќе врти со два прста шишето од пијалокот лево десно!? тоа се вика кога гестикулацијата зборува, ај има време ќе научиш,
- таа вечер ти пропадна само една добра еб_ачка со бившата девојка која си изгриза гордоста и те покани за секс уште еднаш да биде твоја, разочарана од сексот на моменталниот дечко,