Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste Roma gi cekam 1, ajde Roma izraduvajte me![]()
kolku fati be ?Fala Totti, fala sudijo sto ne dozvoli da se izvede kornerot na krajot
Imas na temata dobivka.kolku fati be ?
Aj so sreka.
Mene samo Juve x2 me padna za 12k. :-( Ama nervozata ja snema vleze drugo livce skoro 10k .Fala Totti, fala sudijo sto ne dozvoli da se izvede kornerot na krajot
Сеа сите се плашат да постираат ливчиња од добивка, да не ги има по темана
Иначе дечки, форсирам покрај другите тикети, едно за ситни пари. Две утакмици 7+ , 30-40 000 добивка горе-доле.
Ете денеска Селтик излезе, паѓаат голови многу и во втора жабарска лига, Реал и Барселона под дифолт.
Така што утре ќе ги играм Челзи и Реал 7+ , па ако излезе, излезе.
Фатив денес 7+ на Селтик на голови, ама Арсенал го имав... Еј во единственото натпреварување во кое имаа каква таква шанса, против второлигаш.... и тоа на домашен терен....
Mи одеа напамет, ама знаев дека имаат меч во ЛШ со Баерн и дека колку-толку ќе се штедат.
Ја ги имав Вердер, ме тумбаа за два гола и Тулуз.
Ваучер со вредност на уплатата добиваш доколку те паднит само еден натпревар на тикетот дококу ти е уплатено со картицата. За да добијаш минимален број ваучери или ваучер (незнам точно колку даваат) треба да имаш над 27 (мислам) коефициент без таа што те паднала.. Ваучерите имаат важност од неколку дена само.Како да проверам у спорт лајф картичка ,дали имам ваучер ...Еднаш коа уплаќав со неа ми кажаа дека сум имал некој си ваучер од 50 ден. а со неа имам уплатено 2-3 пати и тоа кога уплаќав со картичка пола екипи ги утнав....па затоа од ова проста причина престанав да уплаќам со неа.
Постои ли ваква можност преку официјалниот сајт на спортлајф да провериш дали ти стои ваучерот, ова со поените колку имаш? јас воопшто не сваќам ништо ,па затоа не ни уплаќам со неа веже... ако има некој што си разбира повеќе за тоа ...Нека пише у ПП или нека даде мислење ....Фала однапред!