- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.329
- Поени од реакции
- 15.588
Време дружеКако да ја заборавам? У пи*ку ма*ер више!!!!!![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Време дружеКако да ја заборавам? У пи*ку ма*ер више!!!!!![]()
Засегнат од ситуацијава со страст?!RexDeus - Шо па ти засегнат со ситуацијава со толкава страст? Ај другиве, ама па ти? Си ја видел ли темава со какви се attention whores располага? Што па Nessa Alcarin ти фати око?
Па твоите постови беа доста богати и со енергија за разлика од другите. Јас направив поголем пост, ама од мене се очекува, неа како сестра ја гледам. А ти, ако до толку немаш свој живот, па на туѓи љубовни проблеми да правиш заебанции до степенот до кој отиде, па и со првите постови како и се пушти, тебе дечко, очигледно ти фали некоја даска.Засегнат од ситуацијава со страст?!Добро бе луѓе вие нормални сте? Дали само јас форумов го сметам за забава или што е работава?
Јас си пишав мислење на темава и девојкава ми се нафрли преку приватни пораки дека сум ја замарал, дека сум бил дупли јузер....дега џабе ми било што сум бил просветлен...(што и да и значи тоа) итн, итн.
И ај кажи како да не ја зезаш после? Како??
Ете би можеле да формирате здружение за заштита на увреѓени кајганџики - "Анима Дунди"![]()
Е енергичен сум признавам.Па твоите постови беа доста богати и со енергија за разлика од другите. Јас направив поголем пост, ама од мене се очекува, неа како сестра ја гледам. А ти, ако до толку немаш свој живот, па на туѓи љубовни проблеми да правиш заебанции до степенот до кој отиде, па и со првите постови како и се пушти, тебе дечко, очигледно ти фали некоја даска.
Некој кој го чеша нешто на тој начин се впушта на туѓ проблем. А, ако тебе ти сметаше самата природа на проблемот, тогаш да ти дадам една цела серија линкови до други кајганџики кои 10 пати "попотентни" проблемчиња од нејзиниот имале, па ете, да ти најдам занимација, како на мало дете, да си се зезаш и заебаваш. Кај нив колку-толку можеби и заслужен до некоја мера ќе е реметот, овде не беше потребен.
Инаку фактите си стојат што ги посмнав во претходниот пост. Ако не си имал 12 годишна врска, ќути си.
Како ... "нов", да те потсетам дека ова место не е за заебанции, ти да си се смееш, сеириш, и навредуваш. Горе-доле истите работи ги можеш во Чек Дис Аут подфорумот. Оди занимавај се, смеј си се, играј си играчки ако сакаш, knock yourself out. Овде луѓе доаѓаат за сериозни разговори каде бараат мислење за нивните проблеми и по некој совет како да ги решат. Ти зема да се заебаваш, не да даваш совети. И мислењето не ти беше спротивно, туку сеирџиско и навредливо.Е енергичен сум признавам.
И како бре да не коментирам на таква смешка од пост!? Имало други, имало вакви имало такви.....Па од кај да знам јас какви имало? Се регистрирав и прв пост беше што го видов! Ми се виде приглуп и коментирав. И сега јас сум реагирал енергично, а цурава сандачево ми го наполни со пораки, пред да успеам втор пост да напишам!! Да не има форумски имунитет нешто, па несмее да се има мислење спротивно на нејзиното?
Инаку веќе реков, мојот живот не го гледам на форумов, на форумов гледам да најдам нешто забавно и да тепам време. Ако на вас животот ви зависи од форумов, што да ви кажам, бетер бидете.![]()
Мислењето небеше сеирџиско, туку беше констатација дека не се работи за љубовен проблем. Е одкако почнав да добивам пораки и обвинувања за дупли јузери, тогаш почнав да ја реметам девојкава.Како ... "нов", да те потсетам дека ова место не е за заебанции, ти да си се смееш, сеириш, и навредуваш. Горе-доле истите работи ги можеш во Чек Дис Аут подфорумот. Оди занимавај се, смеј си се, играј си играчки ако сакаш, knock yourself out. Овде луѓе доаѓаат за сериозни разговори каде бараат мислење за нивните проблеми и по некој совет како да ги решат. Ти зема да се заебаваш, не да даваш совети. И мислењето не ти беше спротивно, туку сеирџиско и навредливо.
Не знам. Guilty conscience? Нешто повеќе се крие зад јузеров и приказнава? You tell me.Мислењето небеше сеирџиско, туку беше констатација дека не се работи за љубовен проблем. Е одкако почнав да добивам пораки и обвинувања за дупли јузери, тогаш почнав да ја реметам девојкава.
Уствари што уопште ја ти се правдам тебе!?
Ама... ама... јас ти се пуштав по пп... зошто мислиш дека те напаѓав...Мислењето небеше сеирџиско, туку беше констатација дека не се работи за љубовен проблем. Е одкако почнав да добивам пораки и обвинувања за дупли јузери, тогаш почнав да ја реметам девојкава.
Уствари што уопште ја ти се правдам тебе!?
Да бе, како само ме откри еј!! Ја сум чехот и сега ми е криво што не ја легнав другаркати!Не знам. Guilty conscience? Нешто повеќе се крие зад јузеров и приказнава? You tell me.
Без да побараш совет?Ама... ама... јас ти се пуштав по пп... зошто мислиш дека те напаѓав...![]()
Побарав...Да бе, како само ме откри еј!! Ја сум чехот и сега ми е криво што не ја легнав другаркати!
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 23:07 ---
Без да побараш совет?![]()
Добра Љаца дипломатски врати отвара!Побарав...што мислиш зошто ти се пуштав така слатко...
![]()
Очигледно се правиш дека не знаеш што се крие зад надимакот Љаца.... Поарно ќути си, и ајт доста ти е толку безполезно офтопичарење од моја страна...Добра Љаца дипломатски врати отвара!
Кога ќе ја продлабочиме довербата?![]()
Јас многу сакам досадни девојки,цело време да ми збори,верувај ретки се оние машки а не знам дали воопшто ги има,што нејкат (досадни) девојкиДефиниција за досадна женска/ дечко ?
Дали ако му пишувам пораки секој ден на некое машко со кое уште не сум во врска, му вршам притисок ?