Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Bileto e onaja so nivata ili Marina?
Znam ednas kaza deka Stojan imal edno vreme golema kuka na ostrov. Skoro de, ko zamok, ama ne e zamok, ne mora sea do tolku da go falis.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Малку смотано од мене шо ќе прашувам за ова али некако сум во дилема.
Пред 3-4 дена во теретаната сретнав едно девојче. Ми се бендисува многу, а и некако ми се гледа дека би имал шанса. Е сега има голема мака ми се гледа ко да е малолетна околу 17 години. Јас полнолетен упм скоро 21 еве старо магаре. Ме фаќа страв да не си ја земам бељата после то.
Ми се укажа на два три пати шанса да и зборнам нешто да влезам во муабет околу вежби и такви работи али шо знам со овие помалите не си на чисто.
Ај совет од вас што би правеле во ваква ситуација и ако би пробале да направите нешто на кој начин би ја поканиле.
Али збеснав упм срценце девојчето ама мало пустото.
:pos: за болдираното...

другар дај бе, ја до 25 се плеткав со 16 годишни, сега некоја година подоцна дигнав граница на 17, да имав 21 сеа таа 17....ќе речев дека е стара

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Пред 3-4 дена во теретаната сретнав едно девојче. Ми се бендисува многу, а и некако ми се гледа дека би имал шанса. Е сега има голема мака ми се гледа ко да е малолетна околу 17 години. Јас полнолетен упм скоро 21 еве старо магаре. Ме фаќа страв да не си ја земам бељата после то.
Ми се укажа на два три пати шанса да и зборнам нешто да влезам во муабет околу вежби и такви работи али шо знам со овие помалите не си на чисто.
Ај совет од вас што би правеле во ваква ситуација и ако би пробале да направите нешто на кој начин би ја поканиле.
Не се думај, таман си :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Стојан имаше кука на голфот... а живее во стан
Had a hook on the Gulf?
Must be loaded on oil.

A za deteno.Sto si opita:
Star si na dvajsedvajiedna?
ja sum mlad na mojve zamalku duplo, toj bil star, hehehe. Oj be leci se...ili pobolje, ebni ja, ke se izlecis.

L

Lu

Гостин
Прво запознај се со девојчето, разговарај со неа и уз муабет прашај ја колку години има, можеби има 18, неможеш да знаеш колку точно години има се додека не ја прашаш ... и после ако ви иде муабетот, знаеш како идат работите ...
Среќно :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Прво запознај се со девојчето, разговарај со неа и уз муабет прашај ја колку години има, можеби има 18, неможеш да знаеш колку точно години има се додека не ја прашаш ... и после ако ви иде муабетот, знаеш како идат работите.
Среќно :)
Laze....si ja saka za sebe. Lezbejska rabota ;)
Ili ti nazmigue tebe.

Zencko ne se prasue za godini stom pocne da klava ulosi i vrzue sama konduri.

Baska nema sto da prasues. Grabaj be toa.

L

Lu

Гостин
Laze....si ja saka za sebe. Lezbejska rabota ;)
Ili ti nazmigue tebe.

Zencko ne se prasue za godini stom pocne da klava ulosi i vrzue sama konduri.

Baska nema sto da prasues. Grabaj be toa.
Немора директно да ја праша колку години има, има други начини да ја дознае нејзината возраст ;)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Немора директно да ја праша колку години има, има други начини да ја дознае нејзината возраст ;)
A be, dvaese e deteto. Ne mora ic da prasue, OSven ako ne eu osnovno, a veli ne e, deka e okolu sedamnaes, osamnaes. Ti na tie godini se zamarase so takvi gluposti?

L

Lu

Гостин
A be, dvaese e deteto. Ne mora ic da prasue, OSven ako ne eu osnovno, a veli ne e, deka e okolu sedamnaes, osamnaes. Ti na tie godini se zamarase so takvi gluposti?
Па нормално дека немора да праша, и јас мислам дека нема потреба да се замара со годините ... али гледам дека дечково ептем се напнал со нејзините години, па затоа нека праша дискретно, да си ја реши мистеријата :)

RexDeus

Просветлен
Член од
14 февруари 2013
Мислења
27
Поени од реакции
16
Чехов и нашинецов малу се па сега и ја ?:гик: АУУУУУУ
Ама ај ке си седам мирен да не ја нервирам љаца не за друго :pipi:( зш ако ме расклоца кај ќе ми биди крајо )
Ма јок, Љаца е ко мелем на рана бре, гледај: http://kajgana.com/cheshka-ja-prizna-makedonija-pod-ustavnoto-ime
„Оваа одлука на чешките власти претставува уште еден доказ за исклучително добрите односи меѓу Македонија и Чешка, и своевиден пријателски гест во насока на продлабочување на довербата и пријателството меѓу двете земји", велат од Министерството за надворешни работи.
Do not underestimate the power of playstation!! :X3:

S

Stef Bachatero

Гостин
Како да ја заборавам? У пи*ку ма*ер више!!!!! :cautious:
Избриши слики и фб од неа.
Не се дружи со никој што ја познава.
Отиди некаде на одмор и ќе ја тргнеш од мисли.
Земи излези некаде и have a good time.
Доста и ѕвериш во нејзиниот ФБ.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
RexDeus - Шо па ти засегнат со ситуацијава со толкава страст? Ај другиве, ама па ти? Си ја видел ли темава со какви се attention whores располага? Што па Nessa Alcarin ти фати око?

Видов само означен во мислење и мислењето ги прочитав без да видам подетално за што станува збор. Освен Windfucker, никој не даде конструктивен совет за ситуацијата. Алал нека ви е. Си го покажавте нивото на к ултура.

Девојчето дојде овде да праша (единствен погрешен потег во целава работа, овде не треба да прашаш ни од кај леб да купуваш, не па друго) за очигледен проблем, кој секој би имал прашалник над глава во однос на тоа како излегле работите.

Сите јадете гомна (ве бива за тоа), но да сте во иста или слична ситуација, 90% од вас овде ќе го постават истото тоа "глупаво" прашање. И така прашувате за секакви глупости во кои сте завлегле до колена, со исклучување на мозокот да размислува, па ајде после, луѓе помагајте. Лесно е вака од трето лице да јадеш гомна за нешто кое само привидно ви е објаснето и не ја разборате потполно ситуацијата.

И машала, машала, не се примало така дома луѓе со кои си минал некаква социјализација (колку-толку), макар виртуелно. Да сте мрднале малку надвор од земјава ќе видите дека таму ваквиот тип "услуги" се секојдневие. Постои и соодветен термин за тоа - couchsurfing. Прогуглајте за подетална едукација. А глобален психолошки профил на цела нација (во овој случај Чешка) правете тогаш кога ќе ги прифатите националните психолошки профили кои некои одредени земји ги прават за нас македонците. Исто за депресијата со суицидни тенденции - ако не сте искусиле такво нешто, не коментирајте (на начин ан кој коментиравте), изгледате како неинтелигентни сељаци кои јадат гомна на празно. Кој ве направи вас ебаните експерти?

Како постапил дечко и дали е тоа во ред или не, може да си имате свои мислења. Ама вие прејдовте граница каде буквално почнавте да го вреѓате човекот, пак, доказ, колку интелигентни особи ја роварат темава. Повеќето од вас не можете ни да се пофалите со 12 месеци врска, не па 12 години. Да сте во толку долга врска ќе знаете дали партнерот кој е со вас вреди или не, дали довербата е на доволно високо ниво или не, дали има причини за љубоморење или не. Што дечкото не покажал љубомора, да испаничи, да почна да урла и да се кара со неа, изреагиравте апла инфантилно.

Kajgana Shop

На врв Bottom