Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
Сите ми пријдоа али многу поокасно... на фејсбук и ми бараат енергии, и помош по ниви бавчи замоци и острова.Ja mislam deka Stojan tebe ti prijde poslem
Сите ми пријдоа али многу поокасно... на фејсбук и ми бараат енергии, и помош по ниви бавчи замоци и острова.Ja mislam deka Stojan tebe ti prijde poslem
Малку смотано од мене шо ќе прашувам за ова али некако сум во дилема.
Пред 3-4 дена во теретаната сретнав едно девојче. Ми се бендисува многу, а и некако ми се гледа дека би имал шанса. Е сега има голема мака ми се гледа ко да е малолетна околу 17 години. Јас полнолетен упм скоро 21 еве старо магаре. Ме фаќа страв да не си ја земам бељата после то.
Ми се укажа на два три пати шанса да и зборнам нешто да влезам во муабет околу вежби и такви работи али шо знам со овие помалите не си на чисто.
Ај совет од вас што би правеле во ваква ситуација и ако би пробале да направите нешто на кој начин би ја поканиле.
Али збеснав упм срценце девојчето ама мало пустото.
Стојан имаше кука на голфот... а живее во станBileto e onaja so nivata ili Marina?
Znam ednas kaza deka Stojan imal edno vreme golema kuka na ostrov. Skoro de, ko zamok, ama ne e zamok, ne mora sea do tolku da go falis.
Не се думај, таман сиМалку смотано од мене шо ќе прашувам за ова али некако сум во дилема.
Пред 3-4 дена во теретаната сретнав едно девојче. Ми се бендисува многу, а и некако ми се гледа дека би имал шанса. Е сега има голема мака ми се гледа ко да е малолетна околу 17 години. Јас полнолетен упм скоро 21 еве старо магаре. Ме фаќа страв да не си ја земам бељата после то.
Ми се укажа на два три пати шанса да и зборнам нешто да влезам во муабет околу вежби и такви работи али шо знам со овие помалите не си на чисто.
Ај совет од вас што би правеле во ваква ситуација и ако би пробале да направите нешто на кој начин би ја поканиле.
Had a hook on the Gulf?Стојан имаше кука на голфот... а живее во стан
Прво запознај се со девојчето, разговарај со неа и уз муабет прашај ја колку години има, можеби има 18, неможеш да знаеш колку точно години има се додека не ја прашаш ... и после ако ви иде муабетот, знаеш како идат работите ...Малку смотано од мене шо ќе прашувам за ова али некако сум во дилема.
Laze....si ja saka za sebe. Lezbejska rabotaПрво запознај се со девојчето, разговарај со неа и уз муабет прашај ја колку години има, можеби има 18, неможеш да знаеш колку точно години има се додека не ја прашаш ... и после ако ви иде муабетот, знаеш како идат работите.
Среќно![]()
Немора директно да ја праша колку години има, има други начини да ја дознае нејзината возрастLaze....si ja saka za sebe. Lezbejska rabota
Ili ti nazmigue tebe.
Zencko ne se prasue za godini stom pocne da klava ulosi i vrzue sama konduri.
Baska nema sto da prasues. Grabaj be toa.
A be, dvaese e deteto. Ne mora ic da prasue, OSven ako ne eu osnovno, a veli ne e, deka e okolu sedamnaes, osamnaes. Ti na tie godini se zamarase so takvi gluposti?Немора директно да ја праша колку години има, има други начини да ја дознае нејзината возраст![]()
Па нормално дека немора да праша, и јас мислам дека нема потреба да се замара со годините ... али гледам дека дечково ептем се напнал со нејзините години, па затоа нека праша дискретно, да си ја реши мистеријатаA be, dvaese e deteto. Ne mora ic da prasue, OSven ako ne eu osnovno, a veli ne e, deka e okolu sedamnaes, osamnaes. Ti na tie godini se zamarase so takvi gluposti?
Ма јок, Љаца е ко мелем на рана бре, гледај: http://kajgana.com/cheshka-ja-prizna-makedonija-pod-ustavnoto-imeЧехов и нашинецов малу се па сега и ја ?АУУУУУУ
Ама ај ке си седам мирен да не ја нервирам љаца не за друго( зш ако ме расклоца кај ќе ми биди крајо )
Do not underestimate the power of playstation!!„Оваа одлука на чешките власти претставува уште еден доказ за исклучително добрите односи меѓу Македонија и Чешка, и своевиден пријателски гест во насока на продлабочување на довербата и пријателството меѓу двете земји", велат од Министерството за надворешни работи.
Избриши слики и фб од неа.Како да ја заборавам? У пи*ку ма*ер више!!!!!![]()