Прашање до жените

langelina
мафни го тој Змејко ми кажувале чудни муабети се дружел со некоиси таму името шо си го менале и по села шо оделе.

Инаку ја користам приликава да те поканам на еден сладолед купечки.

@Луси_Лу

Еднаш направив моден пркршок. На цимерката и дојде дечкото, па моравме да се мавнеме од собата, и облеков бела кошула, а имав црн прслук. Страшен афродизијак за мажјаци да ти било! Се осеќав како гола да шетам :)
пффф меѓу какви мажи ти се движиш?
мене црн прслук под бела кошула ме узбуѓаваше до 1988 година. сега моожеби (но не е сигурно) , бела кошула, ич прслук, и подотпетлано така да при покрети блеснуваат дојките.
али шо е сигурно - сигурно е, ваѓај кошула, ваѓај прслуци и трчај. То ќе узбуди и младо и старо и машко и женско (а и по некое растение)

Ондак, на било шо шо собира, ја имам проектор, ке пустиме атрибутите на гооолемо платно.
Срам те било!!! Храната на моите идни деца од уста да им ја земеш. Проектор со големо платно имал... море море....

langelina
мафни го тој Змејко ми кажувале чудни муабети се дружел со некоиси таму името шо си го менале и по села шо оделе.

Инаку ја користам приликава да те поканам на еден сладолед купечки.

На стапче или во корнет?

пффф меѓу какви мажи ти се движиш?
мене црн прслук под бела кошула ме узбуѓаваше до 1988 година. сега моожеби (но не е сигурно) , бела кошула, ич прслук, и подотпетлано така да при покрети блеснуваат дојките.
али шо е сигурно - сигурно е, ваѓај кошула, ваѓај прслуци и трчај. То ќе узбуди и младо и старо и машко и женско (а и по некое растение)

Тоа беше во деведесеттите, бе Лет. Сега цицки има на сите страни... Колку сакаш, какви сакаш...
И тоа не е доволно...

Тоа беше во деведесеттите, бе Лет. Сега цицки има на сите страни... Колку сакаш, какви сакаш...
И тоа не е доволно...
Имам и јас цицки и како шо врват годините се поблиску можам да ги истегнам до устата така да за 5-6 години ич нема да си се вртам по туѓи цики, ќе си имам мои.

Е тоа многу официјално. Тогаш подобро да одиме некаде на чорба :)
Не им се погодувале чорбите, сега боранија била хит јадење.

онтопик : Дали е ок да поканиш девојка (на дејт) на боранија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom