Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ако постојано се плашиме од што може да ни се случи, ништо нема да направиме во животот и ќе си умреме страшливци. Не ми е проблем мене, ако некој побара помош да му ја понудам. Значи понудата Чехот да дојде во Македонија стои. Единствен услов кој го нудам и нема да да попуштам е да биде додека има некој со мене. Не дека се плашам за себе, се плашам за Чехот. :D
п.с. Доколку на некој му смета тоа што пишувам, нека не отвара љубовни проблеми, или нека ме игнорира. Повеќе од јасно е дека луѓето читаат тоа што им одговара а не што е напишано. Не сакам да се објаснувам и да се правам богородица, развиваме дискусија и споделуваме мислења. :)
И да се плашиш за чехот, при бегањето да не искрши некоја нога.
А знаеш како е странски државјанин ќе го одерат по болницине и пак ќе си остане без нога чоекот, па кај за се не зборат по светов уште тоа ни фали.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 22:59 ---
Сега следува делот во кој јас те проверувам кој дупли ник си :)
Може јас може јас да кажам кој е чоеков ?
:D

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Уште ти фалеше вечерва... :facepalm:
Чехов и нашинецов малу се па сега и ја ?:гик: АУУУУУУ
Ама ај ке си седам мирен да не ја нервирам љаца не за друго :pipi:( зш ако ме расклоца кај ќе ми биди крајо )

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Ако постојано се плашиме од што може да ни се случи, ништо нема да направиме во животот и ќе си умреме страшливци.
Точно така.
А прибирање ментално лабилни непознати луѓе дома, или ако не се тоа тогаш се тешки преваранти, не прави национални херои. Воедно за опишаниот чин заслужуваме и медал за чест.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Срамота.Стварно,срамота...па каква работа имаш ти со него бе ? Каков е тој дечко бе,кој ја остава женската сама,па не ми е јасно еј...пази да не ја фатиш бељата да не се случат работи од кој ќе имаш/те последици.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Малку смотано од мене шо ќе прашувам за ова али некако сум во дилема.
Пред 3-4 дена во теретаната сретнав едно девојче. Ми се бендисува многу, а и некако ми се гледа дека би имал шанса. Е сега има голема мака ми се гледа ко да е малолетна околу 17 години. Јас полнолетен упм скоро 21 еве старо магаре. Ме фаќа страв да не си ја земам бељата после то.
Ми се укажа на два три пати шанса да и зборнам нешто да влезам во муабет околу вежби и такви работи али шо знам со овие помалите не си на чисто.
Ај совет од вас што би правеле во ваква ситуација и ако би пробале да направите нешто на кој начин би ја поканиле.
Али збеснав упм срценце девојчето ама мало пустото.

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
си имаме толеранција затоа и опстанавме 12 години заедно.
12 год. заедно, еве на 16 да сте почнале, значи ти имаш +- 26-29 години... И на таа возраст со вакви работи се замараш/те ???

И тој дечкото Х блефира.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.748
Пред 3-4 дена во теретаната сретнав едно девојче. Ми се бендисува многу, а и некако ми се гледа дека би имал шанса. Е сега има голема мака ми се гледа ко да е малолетна околу 17 години. Јас полнолетен упм скоро 21 еве старо магаре. Ме фаќа страв да не си ја земам бељата после то.
Ми се укажа на два три пати шанса да и зборнам нешто да влезам во муабет околу вежби и такви работи али шо знам со овие помалите не си на чисто.
Ај совет од вас што би правеле во ваква ситуација и ако би пробале да направите нешто на кој начин би ја поканиле.
Ае ама ситничарите со ова годиниве, стварно не ве сфаќам :pos:
И од моиве другари исти приказни, божем мислиш 35 години се разлика, а не 3-4 години...
Плус не е некоја на 12 години па да има којзнае колку разлика.
Она на 17 години којзнае колку дечковци имала досега, сигурно за врски/мувања знае исто колку и тебе, не е детенце па да незнае какви намери имаш, или па да не знае да прави муабет. Женските се секогаш поитри и понапредни кога се работи за вакви работи :)
Генерациски сте тука негде, истиот муабет што го вртиш ти во друштво, го врти и нејзиното друштво. Сигурно нема да те гледа како да си од друга димензија, само затоа што си бил 4 години постар од неа.
Се над 13 години оправдувам да има дечко постар до 3-4 години, се над 17 оправдувам и дечко од 25 години да има, нешто што и неретко се случува бар во Скопјево.
Зближи се и ќе ја оцениш колку е интелегентна ако те плаши тоа. На крај краева некои и на 30 години се сеуште незрели, а некои и на 15-6 години се веќе со изградени ставови.
Не се стегај друже, слободно напаѓај, годините се најмал проблем, тешки да ти фрли око и она :icon_mrgr:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ае ама ситничарите со ова годиниве, стварно не ве сфаќам :pos:
И од моиве другари исти приказни, божем мислиш 35 години се разлика, а не 3-4 години...
Плус не е некоја на 12 години па да има којзнае колку разлика.
Она на 17 години којзнае колку дечковци имала досега, сигурно за врски/мувања знае исто колку и тебе, не е детенце па да незнае какви намери имаш, или па да не знае да прави муабет. Женските се секогаш поитри и понапредни кога се работи за вакви работи :)
Генерациски сте тука негде, истиот муабет што го вртиш ти во друштво, го врти и нејзиното друштво. Сигурно нема да те гледа како да си од друга димензија, само затоа што си бил 4 години постар од неа.
Се над 13 години оправдувам да има дечко постар до 3-4 години, се над 17 оправдувам и дечко од 25 години да има, нешто што е и неретко се случува бар во Скопјево.
Не се стегај друже, слободно напаѓај, годините се најмал проблем, тешки да ти фрли око и она :icon_mrgr:
абе малолетноста ме мачи мене ако ме разбираш во која смисла, не е сеедно некако инаку кое сметање ич не ми смета друго.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Пријди и
јас сум 2+ пати постар од тебе и сега ко ќе се сетам оти не сум и пришол на Биле, Марина, Валентина,Цветанка, Розе, Стојан, Лилето....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.748
абе малолетноста ме мачи мене ако ме разбираш во која смисла, не е сеедно некако инаку кое сметање ич не ми смета друго.
Не му ја мисли толку, само 4 години сте разлика (плус она е скоро полнолетна, не е дете па да неможе свесно да размислува), сигурно нема да те пријави ако и се путиш:icon_mrgr:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Пријди и
јас сум 2+ пати постар од тебе и сега ко ќе се сетам оти не сум и пришол на Биле, Марина, Валентина,Цветанка, Розе, Стојан, Лилето....
Ja mislam deka Stojan tebe ti prijde poslem

Kajgana Shop

На врв Bottom