Прашање до жените

Ти Дивајдеру, шо боја ти е тангата?

Инаку до жените прашање: Какво е вашето мислење за тетоважи (на рамо)?
Обожавам тетоважи ... и многу повеќе ми го привлекуваат вниманието дечковиците со тетоважи (y)

@Луси_Лу

Еднаш направив моден пркршок. На цимерката и дојде дечкото, па моравме да се мавнеме од собата, и облеков бела кошула, а имав црн прслук. Страшен афродизијак за мажјаци да ти било! Се осеќав како гола да шетам :)

@Луси_Лу

Еднаш направив моден пркршок. На цимерката и дојде дечкото, па моравме да се мавнеме од собата, и облеков бела кошула, а имав црн прслук. Страшен афродизијак за мажјаци да ти било! Се осеќав како гола да шетам :)
Ангелина, по тебе ќе тргнам, и по тебе ќе одам, јас до сликите на твојот фејсбук профил да се докопам морам!

Ангелина, по тебе ќе тргнам, и по тебе ќе одам, јас до сликите на твојот фејсбук профил да се докопам морам!

Змејко, аман, тоа беше пред многу, многу години... На фб имам ја 4 ја 5 слики. едната е дури црно-бела...
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 13:10 ---
зошто по правило не “давате“ на прв состанок? :)

Оти вие мажите мислите дека таа што дава на прв состанок е курва. Инаку и женските би го избегнале лигавењето и трчањето три круга, ама ќе излезат лесни.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 13:11 ---
langelina, пијавици, пијавици everywhere!

Можеби е заради метеорот... :)

Змејко, аман, тоа беше пред многу, многу години... На фб имам ја 4 ја 5 слики. едната е дури црно-бела...
Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!

http://www.examiner.com/article/can-staring-at-breasts-really-help-the-heart

Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!

Se veli БОСКА, ДОЈКА, ЦИЦКА, ГРАДА...никако груда, а најмалку гУрда :) ;)

Мада, и ја би да ѕирнам, црн прслук на бела кошуља. Или без прслук на проѕирна кошуља. o_O

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Змејко, у мое време на цена беа убави нозе. Деколтето не беше ни во втор план. И тоа беше по грешка шо облеков така. Мислам дека денес, барем цицки може да вивдиш ан секој чекор. За здравје, рецептот на Винд со сирењето и плус лук. И пушти си ја СУзето, некако ми има останато во сеќавање дека ти се свиѓа:sneaky:

Е бре попалени стари магарињааа..... ццццц..... Толку ли нема нешто да боцнете бре море!

Има...ама грозјетео не е слатко, ако не е кисело ;)

Was that actually said?

Ние мажите сеуште сме во потрага по хоризонтално поставен рез на симитката :P

Е бре попалени стари магарињааа..... ццццц..... Толку ли нема нешто да боцнете бре море!
Неса, офтопик си. Презентирај ги аргументите кои ги имаш, 640Х480 пиксели минимум

Back
На врв Bottom