Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа 4ка за 130 евра без копче да не е? Или без екран. Самсунг 1, реално вреди околу 7.000 (добро сочуван) iPhone 4, околу 250-270, според мене. 300 мислам дека е многу.Некој од тука продава 4-ка за 130 евра, а некој продава S1 за 7500... Ма немој да ме јебете бе со пералната Самсунг
Немој ти да ме јебешНекој од тука продава 4-ка за 130 евра, а некој продава S1 за 7500... Ма немој да ме јебете бе со пералната Самсунг
Не те исцитирав конкретно, малку беше на шала коментарот. Околу цената, мене искрено ми е малку сомнително 4ка за таа цена. Ако има нешто, би требало да се пише.Има копче , има и екран, не се секирај, се има. Туку треба да прашаш зошто е толку, а не да мислиш дека е "без копче"
Како што ти рече Torte Mobile™ , телефонот е кодиран на Sunrise, и ако го декодираш во овие нашите мобилари тераат по 100е, и се вкупно излева околу 230-250е, но јас најдов еден американец кој ми потера 30е за декод. Бај д веј - телефонот не е мојНе те исцитирав конкретно, малку беше на шала коментарот. Околу цената, мене искрено ми е малку сомнително 4ка за таа цена. Ако има нешто, би требало да се пише.
Не знаев дека е кодиран. Се извињавам момакКако што ти рече Torte Mobile™ , телефонот е кодиран на Sunrise, и ако го декодираш во овие нашите мобилари тераат по 100е, и се вкупно излева околу 230-250е, но јас најдов еден американец кој ми потера 30е за декод. Бај д веј - телефонот не е мој![]()
Друже 4ѕ иде 300 евра сочуван 4 негде од 150 до 230 евра мах.Иначе Ѕ држи цена но искрено никогаш нема да го земам бидејки веќе 3години е стар.Таа 4ка за 130 евра без копче да не е? Или без екран. Самсунг 1, реално вреди околу 7.000 (добро сочуван) iPhone 4, околу 250-270, според мене. 300 мислам дека е многу.
Како што ти рече Torte Mobile™ , телефонот е кодиран на Sunrise, и ако го декодираш во овие нашите мобилари тераат по 100е, и се вкупно излева околу 230-250е, но јас најдов еден американец кој ми потера 30е за декод. Бај д веј - телефонот не е мој![]()
Хахаха жити се, дај да му ги даваме од цел свет кај пријателот да ни ги декодираТој телефон (4ка) може да се декодира и за НУЛА денари кај некој пријател пошто е Apple A4 сокет, значи ако сака може да е кодиран и на марсовска мрежа, истиот може да e џејлбрејкуван и да биде неверлок со МНОГУ лесна процедура
Од кога ултрасноу фаќа на 4ки? да не е до 3гс максимум случајно?А зошто би правел неверлок перманент и да плаќа толку евра ако веќе има ултрасноу достапен кој работи на СИТЕ 4ки??? Глуп ти е аргументот
И ја не реков дека ја имам пријател, туку ако он има некој пријател што до сега правел џејлбрејк. Јас таа 4ка би ја средил за 1 саат
Продавам
Samsung Galaxy S - i9000 ... фул со кутија и цела орг опрема, сочуван како нов
Samsung Galaxy Y Pro - B5510 ... фул со кутија и цела орг опрема, сочуван исто како нов
Samsung C6112 Duos ... работи со 2 СИМ картички истовремено, бордо боја одлично сочуван со полнач и слушалки оргинални