- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.012
- Поени од реакции
- 2.154
Nessa Alcarin мила девојко.
Јас не би имала толку доверба во типот после неговото инсистирање да дојде порано додека го нема дечко ти.Типот сигурно има некаков план па затоа ке те замолам да бидеш претпазлива и идејата за да викнеш некој пријател додека е тој таму не ти е лоша.Ако имаш некој во план супер но доколку не ти испадне планот за друштво плус најди изговор да не доага типот и нека одложи за следната недела.Но сама не останувај.
Рамнодушноста на твојот партнер е тоа што најмногу ме изненади во твојот проблем но јас не би се согласила дека ти прави тест зошто мислам дека е доволно возрасен типот за вакви играчки.Досега си му ја докажала својата верност сигурно па зошто да се изложи типот на вакви непотребни работи?
Освен ако е незрел де но тоа е веке друга приказна но јас не можам да му судам каков е бидејки не го знам.
Јас предлагам уште еднаш да разговараш со него за таа тема...По втор пат потруди се да не биде на крај приказната Ти реков ми рече па да испаднеш виновна.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сепак на крајот одлуката е твоја![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Јас не би имала толку доверба во типот после неговото инсистирање да дојде порано додека го нема дечко ти.Типот сигурно има некаков план па затоа ке те замолам да бидеш претпазлива и идејата за да викнеш некој пријател додека е тој таму не ти е лоша.Ако имаш некој во план супер но доколку не ти испадне планот за друштво плус најди изговор да не доага типот и нека одложи за следната недела.Но сама не останувај.
Рамнодушноста на твојот партнер е тоа што најмногу ме изненади во твојот проблем но јас не би се согласила дека ти прави тест зошто мислам дека е доволно возрасен типот за вакви играчки.Досега си му ја докажала својата верност сигурно па зошто да се изложи типот на вакви непотребни работи?
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Јас предлагам уште еднаш да разговараш со него за таа тема...По втор пат потруди се да не биде на крај приказната Ти реков ми рече па да испаднеш виновна.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сепак на крајот одлуката е твоја
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)