Mi bas oti se retki ja sakam ! Me misli samo kako ovde servisot ama najdov vo Grcija servis za nea, ali pak se mislam Mercedes, so znam jbg teska odlukaMercedes bate za coek so stil SAAB se mnogu retki
Mi bas oti se retki ja sakam ! Me misli samo kako ovde servisot ama najdov vo Grcija servis za nea, ali pak se mislam Mercedes, so znam jbg teska odlukaMercedes bate za coek so stil SAAB se mnogu retki
So znam za vkusovi i stilovi ne se diskutiraPoružni koli od saabovite mislam deka nema.Katastrofa od dizajn.
Abe se eksperti ebago aj site da vozime VW, Audi i BMW a?Ti si znaeš,na mene ič ne mi gi faka oko. Ako i zemeš nekoe da znaeš deka si se oženil so kolata,toa veke ne može da go otkačiš.
A deka delovi nema nigde ni novi ni polovni toa e pa veke druga rabota.
Абе сервис... не гледај така Мерцедес е Мерцедес господска кола ти знајш шо ти лежи то пак ти че си ја возиш.Mi bas oti se retki ja sakam ! Me misli samo kako ovde servisot ama najdov vo Grcija servis za nea, ali pak se mislam Mercedes, so znam jbg teska odluka
Види со глицерин некако намачкај го,да не пушти.Да не треба тоа пластиката кај воланот да се растури,па да може клучот да излезе.Има некој поим како може да се извади "заглавен" клуч од BMW 745d, 2005та година?
Се работи за порта каде што влага целиот клуч, и се пали со start/stop копче. Го ставив клучот, пробав да ја запалам колата, ама нејќеше, и пробав да го извадам клучот - не ми дозволуваше.
Пробав да го мрднам воланот лево-десно, обидувајќи се да го извадам клучот, ама не успеа.
Има некој некаква идеја?
Немат брава овија... Не е железен клучо...Види со глицерин некако намачкај го,да не пушти.Да не треба тоа пластиката кај воланот да се растури,па да може клучот да излезе.
Се работи за вакво нешто:Види со глицерин некако намачкај го,да не пушти.Да не треба тоа пластиката кај воланот да се растури,па да може клучот да излезе.
Се притиска клучот и се пушта, сам излегува и нормално мењачот во паркинг да биде.Се работи за вакво нешто:
Нема баш како да се стави глицерин тука.
Свесен сум за тоа, ама колата изгледа има некој проблем, не реагира, нема ни контакт ни ништо. Менувачот не го ни чепнав, беше во паркинг веќе ставен, ама не реагира.Се притиска клучот и се пушта, сам излегува и нормално мењачот во паркинг да биде.
Не го тегни, притисни го.
Изгледа само со исправен акумулатор ќе го пљукне кључот.Свесен сум за тоа, ама колата изгледа има некој проблем, не реагира, нема ни контакт ни ништо. Менувачот не го ни чепнав, беше во паркинг веќе ставен, ама не реагира.
Во ред, фала.Изгледа само со исправен акумулатор ќе го пљукне кључот.