Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто им се дозволува на гнасни поддржувачи на убијци да пишуваат на темава, и не само на темава, и да провоцираат?

Глумиме либерализам или....?
Искрено да ти кажам, повеќе не мислам вака.
Вреди да се остаат да го пишат своето мислење.
По дифолт знаеме какво е и никогаш не не изненадиле. (за жал)

Потребно е отворање на очите и на тие малкумина од нашите редови, кои се уште од оваа или онаа причина, веруваат во некаков апстрактен розов соживот, прочитан од флаерите на некоја НВО.(кои се дистрибуираат само по македонско доминантни средини)
Еден од најдобрите отварачи на очи е вистината.
Што може боље да биде од ситуација коа гомното само за себе (по)кажува дека е тоа што е. Нема потреба од докажување, пењавење и све е црно на бело;) .

Veruvaj mi ,da izlegoa na plostad sve sranjata sto se napraveni ,nemsa da ostane nitu eden makedonec,site ke visea na konec a plostadot ke izgledase kako Teheran.

p.s. a vie ne se zadovolivte mestejki albanci
hahahahahaha
abe bate zaboravas kaj e teheran a kade makedonija ( vaka geografski kazano) aj opdrazmisli koj nemase i koj nema da ostane ;)

Veruvaj mi ,da izlegoa na plostad sve sranjata sto se napraveni ,nemsa da ostane nitu eden makedonec,site ke visea na konec a plostadot ke izgledase kako Teheran.

p.s. a vie ne se zadovolivte mestejki albanci
А ти кристална кугла имаш или на кафе гледање дозна дека македонците се тоа местеле?

Pa neli se povikuvate na demokratia,ete vaka si e ,sekoj ima pravo da go iskaze toa sto go misli ,zasto se nervirate e vregate ,znate koj vrega??? tie sto se osekat krivi .Deka ne se soglasuvam so vas ili pak vie so mene toa ne znaci deka treba da vregate luge na verska i nacionalna osnova ,so ova pokazuvate kolku ste niski na kulturata ,JAS PAK KE KAZAM ,GI ZALAM TIE MLADI ZIVOTI ,I GO OSUDUVAM CINOT NA GROZOMORNOTO UBISTVO ova endas za sekogas da vi bide jasno,i nemojte da drdorite bez vrska tuka .Ako sakata da zborite kako luge ajde ,ama dosta veke so vakvi gluposti na vreganje ,jas gledam i kaj religiskata i kaj nacionalnata rubrika ,sekogas vie vregate i pcuete ,ama ne go gledate sebesi ,pa i zatoa vi vikam .VIE CELO VREME KRAVATA PRED OCI JA IMATE NE JA GLEDATE ,A MUVATA OD 5 KM NA TUG NOS SE OBIDUVATE DA JA PRIKAZETE KAKVA E ,I KAKVA BOJA IMA.

ZDRAVJE
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 08:00 ---
Кажи како сакаш ама после Смиљковско езеро си забетониравте уште еден непријател на Балканот. Сите дилеми што ги имав претходно како да се поставам према вас веќе ги немам. Не ни очекувам разумен одговор од страна на албанец, ќе ја вртиш до сто и една и назад дали раштански дали милошевиќ дали нешто трето, се само нема да признаеш дека албанци се злосторниците. Не очекувам разум од народ кој секогаш има своја, друга вистина и приказна за колку и да е очигледено дека настанот кој се случил е против нивните верувања. Не очекувам разум од народ што се собра во бројка од 20 000 и им играше на гробовите на убиените деца и на душите на нивните фамилии. Не очекувам разумен одговор од човек со вродена омраза, лутина и горчина кон се што е туѓо.
Гневот ќе биде истурен врз убијците и нивните најблиски.
И еден апел до сите што го пратат форумов а шетаат низ Европа нека внимаваат да не налетаат на тие главучите Алил Демири и Африм Исмаиловиќ, најверојатно се кријат во некоја глувчешка дупка на Косово но ете, сите да помогнеме џганот да заврши во затвор и таму да скапува. Нека ги стават во специјални ќелии, да бидат изложени како крволочни животни што всушност и се, иако за должината на нивниот животен век кога ќе стигнат во затворот ќе одлучат останатите затвореници по брза постапка.

A ti stvarno veruvas co ova sto si go napisal ?.

Sindrom Gruevski perfektono funksionira ,allall da tie be grujo ,kakva intel,egencia imas.

p.s. i veruvas na rastanski lozja na boshkovski nacin??:pos:

A ti stvarno veruvas co ova sto si go napisal ?.

Sindrom Gruevski perfektono funksionira ,allall da tie be grujo ,kakva intel,egencia imas.

p.s. i veruvas na rastanski lozja na boshkovski nacin??:pos:

Да.
Синдромот вечно угнетен ни дојде преку глава, а каква интелегенција има споредено со твојата intel,egencia можеме сите да видиме.

Да.
Синдромот вечно угнетен ни дојде преку глава, а каква интелегенција има споредено со твојата intel,egencia можеме сите да видиме.
E pa koga nemas odgovor ili pak ne si vo sostojba da repliciras kako sto treba ,normalno deka ke se zanimavas so tastaturksi greski ( intel,egencia ).

Ocite ne se za gledanje ,tuku za placenje ,koga gledat kakvi glupi ste

E pa koga nemas odgovor ili pak ne si vo sostojba da repliciras kako sto treba ,normalno deka ke se zanimavas so tastaturksi greski ( intel,egencia ).

Ocite ne se za gledanje ,tuku za placenje ,koga gledat kakvi glupi ste

:pos:

Огромна грешка е одлуката да се укине смртната казна, некој луѓе не заслужуваат ништо помалку.

Огромна грешка е одлуката да се укине смртната казна, некој луѓе не заслужуваат ништо помалку.

Најлесен, најпи*карски начин е смртна казна.

Мачење до крај на живот, во самица, зошто се ладнокрвни убијци. Тоа заслужуваат.

Не смрт да им дадеш, туку сами да посакуваат а да не им помогнеш. Да плачат за да бидат убиени, за да се спасат.

Мачење до крај на живот, во самица, зошто се ладнокрвни убијци. Тоа заслужуваат.

Не смрт да им дадеш, туку сами да посакуваат а да не им помогнеш. Да плачат за да бидат убиени, за да се спасат.
Не бе јас ќе ги ранам говедата до крај на живот, колку е голема таа грешка. Изделкај го на делчиња и фрли го на депонија, гнаса уште да го ранам цел живот.

Проблемот е што кај нас терминот доживотна казна е заменет со 20 години затвор.
А тоа е далеку од доживотно...
Плус скоро секогаш има помилувања, за добро однесување за курои мурои, врти сучи на крај од доживотна испаѓаат 18-тина години...

Проблемот е што кај нас терминот доживотна казна е заменет со 20 години затвор.
А тоа е далеку од доживотно...
Плус скоро секогаш има помилувања, за добро однесување за курои мурои, врти сучи на крај од доживотна испаѓаат 18-тина години...

Не е точно. Кај нас постои казна доживотен затвор, за особено тешки дела. Ова е едно од нив.

Не е точно. Кај нас постои казна доживотен затвор, за особено тешки дела. Ова е едно од нив.
Сигурен си?
Колку што знам го сменија законот пред некоја година...
Баш пред некој ден правевме муабет за ова со студенти од правен.

Сигурен си?
Колку што знам го сменија законот пред некоја година...
Баш пред некој ден правевме муабет за ова со студенти од правен.

Абе какво менување. Постои доживотен. Тотален нон сенс е во една земја да нема доживотен затвор. Кој бил во Идризово да види како живеат како животни тие што се на доживотен, знае дека е доволно сурова казна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom