Прашање до жените

Почетново прашање со кое се отвара темава е малку неадекватно. Зошто?
Едноставно, постојат и мажи и жени кои обожаваат вакви манипулативни топло-ладно игри.
Познавам и мажи кои така се однесуваат, ама не се нашла некоја Кајганџика овде да отвори тема :"Зошто тој ме манипулира"

Се на се, без разлика на полот, во ваква комбинација мора едниот да сака да манипулира, а другиот да биде манипулиран.

Јас лично не се однесувам вака, дури и одбивно ми делува кога гледам како некој од страна така се однесува. Кај мене е човек секогаш на чисто и знае на што е. Нема ништо поубаво од фер плеј. Енергијата која би ја трошела на бесмислени манипулации наместо тоа ја фокусирам на подобро запознавање со дечкото:love:

Дали ве нервира тампонот за време на летниот одмор (плажа) :sneaky:

Најверојатно е навика кога не ве нервира.
Денеска дознав дека имали машка танга, кога купував гаќи продавачката ми понуди едни такви :rolleyes: .
Мислам скраја да е, никогаш не би облекол такво нешто, ама ме стави во размислување дали жениве уживат дали да ги носат тие гаќи или пак ги носат само за да бидат секси.

Секат носам танга или боксерица (чипкана жемска), не е баш фино така да ти сече гз сидикалка ;)
Синдикалка жено до половина истегната на прва вечер, да го зашеметиш! :icon_lol:

пфф танга, заеби гаќи во кои ни едно лајно не бери, башка ко ќе се излитат од носење не можеш да ги користиш за бришење прашина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom