Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
единствена разлика меѓу Големиот брат и тоа сум јас е тоа што во ТСЈ беа сите од Македонија. Освен последното ексјугословенско изданиеМи недостига македонско реално шоу како Тоа сум jас. На времето голем успех направи па после го снема..
Не отупеjа со српските велики брат и операциjа триумф.
Имаше добри реални шоуа на времето. Ептен ми фалат таквите работи, премногу. Имаше на што да се насмејш и да го потрошиш времето пред ТВ. Сеа само турски серии даваат и најглупата емисија што ја имам видено со Драган Вучиќ со тоа коцките како се вика. Поидиотска емисија немам видено. Но да не бегам од темата, одговорот на ова прашање ми е: ДА, ми недостасуваат премногу реалните шоуа ![
Toa so Dragan bese ziv sram![]()
Мене многу,едвај чекам да почне нешто ново и така нема што да се гледа на ТВ.
mislam deka toa sou bese namesteno ako ne se lazamОнака особено сум за Џери Спрингер Шоу или да има нови или да ги репризираат старите интересни теми а и ќотеци паѓаа![]()
A moze i neshto novo da izmislat neli?и ја од кога ги чекам велики брат или преживеанама економски крзи фатија низ цела европа т.е. цел свет и со што ќе ги финансираат учесниците? со што ќе обезбедат усови за да може шоу да почне? година ипол ни едното ни другото шоу ги даваат
а може и македонско нешто да се направи како Дај побрзај (Марко и Мина од трчај Петко беа водители) или Тоа сум јас
еххх времиња.....