Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Абе порачај си една шо му се мислиш, виетнамка виетнамка а ич ?
Барем за пред народ и роднини ќе си имаш женска ебаго.
Уште да бевме 70ти, добро сега можеш истото да го направиш во Пустец.
Ми текна на еден комшија со муабетов кога се ожени на постари години, и му рекол на родителите:
Еве жена сега не викајте
.

F

FARANG

Гостин
Ако сакаш да одиш на родителска со бастум се согласувам никогаш не е касно. :)

Во Манила имам комшија амер што фура 75-80 год а има жена 25 години. Од рекла казала малските муабети слушам сеуште имаат активен сексуален живот. Таму ко во МКД муабетите се доста точни. Хммм, на таа возраст во Македонија каков живот би имал? Незнам за тебе ама јас дефинитивно порадо би ко комшијава... :icon_mrgr:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Во Манила имам комшија амер што фура 75-80 год а има жена 25 години. Од рекла казала малските муабети слушам сеуште имаат активен сексуален живот. Таму ко во МКД муабетите се доста точни. Хммм, на таа возраст во Македонија каков живот би имал? Незнам за тебе ама јас дефинитивно порадо би ко комшијава... :icon_mrgr:
пошто не ти веруе,ќе треба да го викнеш да го онади да се увери.....

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Може да се најде зошто да не, само тешко се наоѓа и од кога ќе се најде прашањето е како да и се привлече вниманието, како да и се пристапи и како да се задржи.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Може да се најде зошто да не, само тешко се наоѓа и од кога ќе се најде прашањето е како да и се привлече вниманието, како да и се пристапи и како да се задржи.
со оригинален пристап ли?

L

Luki Junior

Гостин
Kаков е тај оригинален пристап? озбилно?

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
со оригинален пристап ли?
Може зошто да не, ако се смисли нешто оргинално што ќе и остави впечаток секако позитивен тоа значи дека шансите кај неа ќе бидат многу поголеми.;)
Kаков е тај оригинален пристап? озбилно?
Јас и ти пак не се разбираме, кај спомнувам оргинален пристап јас?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Сега ќе рече оти има дечко. ;)
Иначе, со задоволство би пијал чај за да уточнеме оригиналноста на нештата. :)
А се спомне одење на кафе, одма се мисли на друго. Моја грешка. Покана за чај :)

Рајнер Кунце ли беше?
Да, да тој е :)

Einladung zu einer Tasse Jasmintee
Treten Sie ein, legen Sie Ihre
traurigkeit ab, hier
dürfen Sie schweigen.

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Ги читам коментариве и се чудам на паметот на некои. Прво,дали вие машките сте се запрашале како се понашате со некое девојче? Бидете искрени и признајте дека ако ви дојде некоја просечна,да и се свиѓате и ви го каже тоа 90% од вас ќе ја одбиете зашо ви е испод ниво да идете со „нејака типка“. Сакате да имате некоја во која сите ќе се ѕверат,и ќе си го дувате егото со тоа. Факт е дека има многу курви околу,ама не се ни трудите да најдете некое поштено девојче,што ќе ви пружи љубов,разбирање и секс,ќе пие пиво со вас и ќе иде на утакмици,а нема цело време да и е опсесија што ќе купи, кое парче облека го носела 2 пати и не може уште еднаш да го носи.

Член од
21 октомври 2013
Мислења
150
Поени од реакции
320
Ги читам коментариве и се чудам на паметот на некои. Прво,дали вие машките сте се запрашале како се понашате со некое девојче? Бидете искрени и признајте дека ако ви дојде некоја просечна,да и се свиѓате и ви го каже тоа 90% од вас ќе ја одбиете зашо ви е испод ниво да идете со „нејака типка“. Сакате да имате некоја во која сите ќе се ѕверат,и ќе си го дувате егото со тоа. Факт е дека има многу курви околу,ама не се ни трудите да најдете некое поштено девојче,што ќе ви пружи љубов,разбирање и секс,ќе пие пиво со вас и ќе иде на утакмици,а нема цело време да и е опсесија што ќе купи, кое парче облека го носела 2 пати и не може уште еднаш да го носи.

Слажем се са болдом.:cuc:

Кога ќе почнам муабет за фудбал со некое машко, автоматски сум у френдзона. Ми е гајле.. он губи, не јас. Имајќи лига шампиони да гледаме и на полувреме еден секс...:vozbud: Тоа е, ќе праам муабет за ноќнио живот и за тоа кој каде бил синоќа, ваљда ке упали следечи пут :cool:

Член од
28 јуни 2009
Мислења
295
Поени од реакции
266
Во животов сум живеен во три различни држави и во Македонија женските се глупи + полни со омраза + бизарни.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Во животов сум живеен во три различни држави и во Македонија женските се глупи + полни со омраза + бизарни.
Цела среќа што машките во Македонија се паметни, полни со позитивна енергија и успешни ликови па ги водат низ животот.

Kajgana Shop

На врв Bottom