Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ушите да си ги јадешMadam, ne preteruj so gumeni bomboni posho zhelatinot se prai od meleni koski i svinska kozha
Sori ako neznaeshe ili ako te zgadiv, ali pred nekoe vreme jadev `posni` kolachi so zhele i osetiv moralna obvrska da im kazham na domakinive, a koa im kazhav deka ne se bash posni kolachive me nabrkaa![]()
Овие и јас ги сакам, само дупло пакување пошо нормално пакување ми е малце
Ушите да си ги јадеш
Овие и јас ги сакам, само дупло пакување пошо нормално пакување ми е малце![]()
misijata za utre:
1 odenje vo tineks
2 kupuvanje 3-4 vrsti gumeni bomboni
3 jadenje
4 odenje pak vo tineks ako chuvstvuvam deka ima uste mesto vo stomakot.
Лоша ти е математикатаCrnjo, idi u ramstor ima nalivni (refus) gumeni bomboni. Ne se eftini ama praev nekoja rachunica koa bev popameten i imav hartija pred mene i iskochi i deka ne se ni tolku skupi sporedeno so haribo (cena vs gramaza).
1. odi u ramstor
2. napraj si miks od 3 4 vrsti
3. jadi
4. frli gi grdite
5. idi kupi si gi tie sho ti se svigjaat u duplo pogolema kolichina
Olimpijo chuti, ja sum sekad u pravo. Osobeno matematika koa e u prashanje.Лоша ти е математиката
Тие на мерење у Рамстор се 50 денари 100 гр. а харибо спакувани 100 гр. ти се 35-40 денари![]()
Забораив да пишам дека за 100 гр. мерени гумени бомбони у рамстор, ќе си купиш 3 различни пакувања гумени на свислион т.е 270 гр гумени бомбони, а башка и ќе ти останат 5 денари кусур од 50 денаркатаOlimpijo chuti, ja sum sekad u pravo. Osobeno matematika koa e u prashanje.
Nejse, probajte gi ovie:
![]()
Samo sho gi gleam mi se onadi ustava ...
Ти го прочитав постов и у ташна имав гумени бонбони и се напнав и баш отидов да видам состав.Madam, ne preteruj so gumeni bomboni posho zhelatinot se prai od meleni koski i svinska kozha
Sori ako neznaeshe ili ako te zgadiv, ali pred nekoe vreme jadev `posni` kolachi so zhele i osetiv moralna obvrska da im kazham na domakinive, a koa im kazhav deka ne se bash posni kolachive me nabrkaa![]()
Ти го прочитав постов и у ташна имав гумени бонбони и се напнав и баш отидов да видам состав.
Состав: Шеќер, гликозен сируп, вода, желатин ...