М
нема флоу ... текст ... просечен си еПа добро секој си има свое мислење. Некој ќе рече дека фифти цент е најдобар рапер.
А зошто мислиш дека е тапа?
Big Picture е боље албум од оваНе забегувајте бе, The Game е најдобар од новите рапери на сценава...и да, има се и текст и флоу и глас а има и background. Можда не е најдобар у глобала пошто тука се Пак, Биги, Снуп, Дре, Изи...и.т.н. али да кажеш дека Game не е добар треба да си луд.
Од мое лично гледиште LAX е еден од најдобрите албуми кој ги имам слушнато.
Тоа што те нервира , тоа ти е најдобра трака? Кажува како му е тешко , патики немал пари да купи а спотче ке се најдат пари . Дај не заебавај со вакви лажни рапери ти шиткаат воздух за пари( ко што вика агоРап песни ретко слушам и најчесто само ако имат добар текст. Ме нервираат оние од типот "кој сум јас" и "мојот тежок живот"
Безнавреда ама навистина ни стилот не и е баш... :uvo:
Ланци виснати, фармерки спуштени, дуксери три броја поголеми и види ме каков сум, мале Рапер сум.
Бидејќи ретко сум слушнала странски рап, а и не сум го запамтила, како најдобра од нашите би ја издвоила Да полетам, слаткар. :smir:
да, ама во оваа песна тоа не е претставено на безобразен и вулгарен начин и има голема енергија и надеж во текстот. А не како види ме што бев, а сега колку сум славен, абе јас ли.? .. за тоа зборував. Не зборував за Слаткар туку за неговата песна. Уште кога ги видов сељаците (ајм сори) со ланците на сликата не ми се слуша песната.Тоа што те нервира , тоа ти е најдобра трака? Кажува како му е тешко , патики немал пари да купи а спотче ке се најдат пари . Дај не заебавај со вакви лажни рапери ти шиткаат воздух за пари( ко што вика аго) Слушни странски голден ера тоа е вистискиот рап
И мене ме иритираат тоа што зборат за тежок живот а уствари си нема везе ама тоа е . Слушни збор два за рапот или како беше од аго и види ја вистинската ситуација у рапот у мк
Поздрав
Да не бидам оф топик
Епа тоа ти е кај нас сите така прават го гледаат слаткар леле колку е убав баш е срцка ( све женски ) пушташ песна спушти се доле земи го без да го допреш , она плава ја на фаца и свршувам како беше тоа песната незнам , ама битно он си е срцка . Битно е што ке каже а не како изгледа ама тоа ти е кај нас . Поздрав и слушај вистински рапда, ама во оваа песна тоа не е претставено на безобразен и вулгарен начин и има голема енергија и надеж во текстот. А не како види ме што бев, а сега колку сум славен, абе јас ли.? .. за тоа зборував. Не зборував за Слаткар туку за неговата песна. Уште кога ги видов сељаците (ајм сори) со ланците на сликата не ми се слуша песната.