Ако сакаш ти можиш да почниш со славење уште од сега.Дали си high?
матурската е у МАЈ алоо
Муабетот ми беше дека цитираната слика е зимска опрема, а не облека за у мајАко сакаш ти можиш да почниш со славење уште од сега.
Припрема за припремата за вкафана, припрема за вкафана, вкафана...
Припрема за припремата за другарска... итн
btw имаф слики од матурантите од 2011 Битола , ако најдам ги најдам ќе ги клам да разгледате како се наџиџаја
Каков е овој циркус.Како 1во матурата е посвечена пригода и овоа дефинитивно не се за таму.За така посвечено ама спортско воа би ти бил најдобар избор.
Или овака нешто.За така посвечено ама спортско воа би ти бил најдобар избор.
Или овака нешто.
Добро е ако сакаш да си зоки фаци,дека само он вака се облекува.За така посвечено ама спортско воа би ти бил најдобар избор.
Или овака нешто.
Добар си, добар си, ова без пари да ми го даваат нема да го облечам шо си го ставил, ама ептен голем лајк за чевличињата, се гледа дека го имаш Џанго глеано деновиве.Сако со марамче за во џеб без кошулава грда.
Прегледај го приврзокот 58690
Па пантолони или црни или нејви боја
Прегледај го приврзокот 58691Прегледај го приврзокот 58692
Па чевли
Прегледај го приврзокот 58693
Па кошула или бела(белава што ја ставам како пример е само.визуелна идеја да се добие) со црни ленти или клот црна.Прегледај го приврзокот 58694Прегледај го приврзокот 58695
И каиш на крај
Прегледај го приврзокот 58696
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 11:06 ---
Добро е ако сакаш да си зоки фаци,дека само он вака се облекува.
Зелена кошула? Ма немој да ме јебешАј да видам некои комбинации од вас за сако, фармерче и кошула. Боите не се битни, само да е лично. Ми се допаѓа нешто боја на кошула како сликава.
Може некој да ми одговори која марка се работиве од прва, втора, трета слика?
Болни се.Дали си high?
матурската е у МАЈ алоо