Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ИДЕМОООООООООО !!!

Прв трофеј сезонава, само нека се множат :D

Али, момент на утакмицата, 1 секунда пред крај, дебелиот тражи тајм-аут :pos::pos::cuc:
Не е работата само нешто да напишеш ,Вукоичиќ побара тајм аут ваљда мислеше да се курчи,судиите покажаа дека нема звезда тајм аут и Дуле после тоа побара поради Вукоичиќ !

Абе остај ги, тешко им е. Ја ка што видов дебелиот бараше тајм-аут, мада сега тоа уопште не е битно.

И да уште еднаш се виде кој се господа, а кој е стока. Лани кога они го освоија купот, нашите играчи останаа до крај на прославата, а сеа кога ние го освоивме, нивните играчи ги примија медалите и одма у соблекувална. Типично за Вујошевиќ и компанија.

Честитки и од мене за освоениот куп, јбг многу поубаво за очи ке беше вчера да се подигнеше пехарот и прослави на трибини заедно со навивачи, али то е било како било купот е наш.
Малце да се вежбат слободни фрлања :), нз зш али страшно ме нервира то што имаме многу промашени бидејки понекад знаат баш тие да се одлучувачки.

Браво и од мене, да не останам покус :D
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 20:54 ---
Jebes Chuck Norisa kad svinja debela smislja napad sekund pre kraja kako ce da da 11 poena!!

285338_426337067451914_774314294_n.jpg

Не помаже хук трибине, Даниловић да се скине, Bујошевић с главом свиње.. не помаже Дачић, Тома, Толе лопов, васиона ПУКЛИ СТЕ КО ЕВРОЗОНАА! КУП ЈЕ НАШ !!!

Не помаже хук трибине, Даниловић да се скине, Bујошевић с главом свиње.. не помаже Дачић, Тома, Толе лопов, васиона ПУКЛИ СТЕ КО ЕВРОЗОНАА! КУП ЈЕ НАШ !!!
Ај нека е честито ,,ТИТУЛАТА,,у корач :drk::ROFLMAO: заслужено!:D
,,ДУХОМ ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОТИВ ПРОСТИТУЦИЈЕ,,
Курчимо се до краја!!
П.С Само едно питањце од вчера ај признајте дека кога пеевме Чович Весна ј*бе се ко бесна и на вас ви идеше да запеете со нас:D

Ај нека е честито ,,ТИТУЛАТА,,у корач :drk::ROFLMAO: заслужено!:D
,,ДУХОМ ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОТИВ ПРОСТИТУЦИЈЕ,,
Курчимо се до краја!!
П.С Само едно питањце од вчера ај признајте дека кога пеевме Чович Весна ј*бе се ко бесна и на вас ви идеше да запеете со нас:D
Признајем друже судија да сам певао јеби гробаре :D

Признајем друже судија да сам певао јеби гробаре :D

Узалуд труд, џаба вам све,
и власт вас гура, ал' опет не иде..

Дош'о је крај мој цигане,
Ништа од титуле ни ове године!
Вучић, Човић и ФМП,

АРАПИ, РУСИ, ПОМОЋ ДРЖАВЕ
Умире нада готов је сан,
шампион је опет ПАРТИЗАН !!!!:D

Узалуд труд, џаба вам све,
и власт вас гура, ал' опет не иде..

Дош'о је крај мој цигане,
Ништа од титуле ни ове године!
Вучић, Човић и ФМП,

АРАПИ, РУСИ, ПОМОЋ ДРЖАВЕ
Умире нада готов је сан,
шампион је опет ПАРТИЗАН !!!!:D
МАРШ У РУПУ! :)

Вие уште мислат оти можат да на добијат сеа недела ке им објасниме по втор пат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom