Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме сфаќај погрешно не те критикувам што бараш помош тоа е добро мене ми пречи што ти сам не знаеш што бараш, а ако ти не знаеш што бараш не гледам начин како ние можеме да ти помогнеме.
хмм па јас неможам да ти кажам шо барам конкретно ко немам почнато да го прам...еве ајде една корелација.Почетоците и еволуцијата на microsoft..значи како се почнало и како дошло до овај степен како шо е денеска

хмм па јас неможам да ти кажам шо барам конкретно ко немам почнато да го прам...еве ајде една корелација.Почетоците и еволуцијата на microsoft..значи како се почнало и како дошло до овај степен како шо е денеска
Е ова е веќе конкретно барање.Ми се допаѓа :)

Прочитај интервјуто. 5 страни на англиски. Как са направиле првата продажба. Как Гејтс го е искодирал проекто.
Как е дојдел Стивен Балмер у сликата како бизнисмен.
После как са направиле оперативен систем дек шо кернело и интерфејсо са испомешни еден со друг, а не интерфејсо да е озгоре на кернело. За злобнио мајкрософт у 90тите. Как са почнале да праат и хардверни продукти, и зашо?

Програмер ли си, или бизнисмен по школо? Шо точно те интересира?

Прочитај интервјуто. 5 страни на англиски. Как са направиле првата продажба. Как Гејтс го е искодирал проекто.
Как е дојдел Стивен Балмер у сликата како бизнисмен.
После как са направиле оперативен систем дек шо кернело и интерфејсо са испомешни еден со друг, а не интерфејсо да е озгоре на кернело. За злобнио мајкрософт у 90тите. Как са почнале да праат и хардверни продукти, и зашо?

Програмер ли си, или бизнисмен по школо? Шо точно те интересира?
првин да ти се заблагодарам на помошта а иначе проектов ми е по бизнис и претприемништво така да бизнисмен хахаха :D

Шом си бизнисмен, читај за Ален, и Балмер. Гејтс си е geek.
Ќе ги спомнам и нив али суштината на проектот е Бил Гејтс така да ќе морам да ги спомнам и подобрувањата кои што се правеле со годините како и хардверски така и софтверски али за посигурно ќе ја прашам утре професорката и ако не ми дозволи да влегувам длабински во деталите за софтверот и хардверот ќе ме зезни гадно

pisi deka go izbrkale gejts od skolo zosto ovoj nemal seminarska i za da im se odmazdi go sozdal microsoft i stanal najbogat 4ovek na svet.

, и Балмер. Гејтс си е geek.
Го најде бизмисменот. Да не беше Гејтс, Балмер сега кокошки ќе чуваше. А како тргнала работата, тоа ќе му е следно.

Балмер, цел МС и цела нокиа во земјоделие ќе одат. Тоа е чудо едно колкав потенцијал има тој абдал да заебе цели корпорации.
Сеќаваш ли се на изјавата на Балмер за ајФоно? Как се смееше на Џобс? :pos::pos::pos:
Јас мислам оти и тава човеко требе да го спомне у неговата работа, како еден извршен директор и “визионер“ промашува цела поента.

Сеќаваш ли се на изјавата на Балмер за ајФоно? Как се смееше на Џобс? :pos::pos::pos:
Јас мислам оти и тава човеко требе да го спомне у неговата работа, како еден извршен директор и “визионер“ промашува цела поента.
Камо среќа да беше само тоа. Се фалеше дека гугл ќе го прегазат со тоа бингото. Еднаш тврдеше дека ИЕ бил најдобар браузер. Не само што изгледа ретардиран, туку стварно е. Ја само се чудам како Били му остави толкава империја да ја ебе експресно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom