Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, малце летате. :)

Според мене буквално се може да се деси на овој двомеч. :) И јас можам да кажам скрши му ја ногата на Роналдо и готово, се друго е просек во Реал Мадрид. Ама не е така. Играат Реал Мадрид - Манчестер Јунајтед, не некоја од овие 2 екипи против некоја третолигашка екипа (да не биде Алкоркон по можност :D). Искрено да ви кажам, Бенезема и Игуаин според мене се во никаква форма. Би го кажал сега моето мислење за нив двајцата, ама ај ќе си ќутам да не ме демантират. :) За Керик гледам малце го потценувате, демек Кедира многу појакиот фудбалер што е. :) Па дури и споредба со Атлетико Мадрид.. Аман бе. :) Во секој случај, јас нема ни да се обидам да типувам кој ќе победи. :) Па и да испадне Манчестер, нема да ми е мака, оти испаднал од Реал Мадрид, не од Базел, Бенфика или Лион на пример. Ама како и да е. Вие си знаете. :)
на билбао мислеше :D

У право е Манга што ги нејќе Вмро... не ни е крив нам Бранко ништо. Во време на Бранко освоивме повеќе титули отколку во време на Грујо. Ќе се јават сега катарлонците ќе кажат транзиција ово оно... хејтерс гона хејт. :pos:

У право е Манга што ги нејќе Вмро... не ни е крив нам Бранко ништо. Во време на Бранко освоивме повеќе титули отколку во време на Грујо. Ќе се јават сега катарлонците ќе кажат транзиција ово оно... хејтерс гона хејт. :pos:
Фала богу свати.. Ако сакаме децима мора да има предвремени избори до март и Бранко да се врати на власт..

Ме шиба адреналин... ги знам нашите дека после Баерн имаат најлузерски менталитет...секогаш кога е некоја голема утакмица кога очите на јавноста се вперени во нас... ние тогаш ќе се усереме :icon_lol:

Донекаде да. Се оправивме. Освен киксот со Дортмунд и Барса ;)
Абе резултатски беше кикс, ама играта НЕ! :)

Јас за оваа сезона, само тие утакмици со Барса и со Сити ги памтам, по добрата игра, а со Дортмунд, беше лошо, шбави глупи :D

цела сезона сме без Марсело бе, кога ќе ми текне лани со Роналдо што правеа носталгии ме фаќаат :(

Па и со Дортмунд не беше лоша (посебно првата на гости). Баш пред некое време ја имаше снимка на ОБН, прво полувреме игравме баш онака како лани, ама у второ паднаа.

И чекајте до среда, доста со муабетиве од сега, нејќем од сега да почне да ме пука адреналин. Вчера решив да изгледам најава на јутуб и згрешив, затоа ќе си седим мирен до среда а после тоа...:D

Феликс Брих ќе биди судија на натпреварот со Јунајтед. Судеше на натпреварите со Тотенхем на Бернабе кога ги добивме со 4-0 и на натпреварот против Апоел кој го добивме со 3-0.

Талични Брих. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom