OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Еј абе толку се внесовте у ЛШ, не приметивте дека Атлетико Мадрид изгубил 2-1 од Рајо![]()

-4 Само
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј абе толку се внесовте у ЛШ, не приметивте дека Атлетико Мадрид изгубил 2-1 од Рајо![]()
на билбао мислешеИскрено, малце летате.
Според мене буквално се може да се деси на овој двомеч.И јас можам да кажам скрши му ја ногата на Роналдо и готово, се друго е просек во Реал Мадрид. Ама не е така. Играат Реал Мадрид - Манчестер Јунајтед, не некоја од овие 2 екипи против некоја третолигашка екипа (да не биде Алкоркон по можност
). Искрено да ви кажам, Бенезема и Игуаин според мене се во никаква форма. Би го кажал сега моето мислење за нив двајцата, ама ај ќе си ќутам да не ме демантират.
За Керик гледам малце го потценувате, демек Кедира многу појакиот фудбалер што е.
Па дури и споредба со Атлетико Мадрид.. Аман бе.
Во секој случај, јас нема ни да се обидам да типувам кој ќе победи.
Па и да испадне Манчестер, нема да ми е мака, оти испаднал од Реал Мадрид, не од Базел, Бенфика или Лион на пример. Ама како и да е. Вие си знаете.
![]()
Фала богу свати.. Ако сакаме децима мора да има предвремени избори до март и Бранко да се врати на власт..У право е Манга што ги нејќе Вмро... не ни е крив нам Бранко ништо. Во време на Бранко освоивме повеќе титули отколку во време на Грујо. Ќе се јават сега катарлонците ќе кажат транзиција ово оно... хејтерс гона хејт.![]()
Донекаде да. Се оправивме. Освен киксот со Дортмунд и БарсаОваа сезона е спротивно, Реал само на дерби утакмици го покажува своето право лице![]()
Абе резултатски беше кикс, ама играта НЕ!Донекаде да. Се оправивме. Освен киксот со Дортмунд и Барса![]()
очекувавме поддршкаЗдраво дечки, добро Ве најдов. Саде да Ве поздравам, веројатно ќе се дружиме следниве недели.![]()