Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ти е исто како ти и јас да играме фудбал на мали голчина и бидејќи сум јас појак од тебе ти давам предност еден гол, значи почнуваме со играње со 1:0 за тебеAj neka mi objasni nekoj sto znaci Aziski hendikep. Nikako da sfatam a niti sum prasal nekoj. Primer gledam nekoj tip 1 Hendikep. Fala
Вака другар ако имаш АХ +1.0 (што значи му помагаш на домаќинот со еден гол), и се обложиш на 2 тоа значи дека ако гостинот победи со 2 гола разлика го добиваш целиот коефициент по уплатата. Ако гостинот победи со 1 гол разлика уплатата ти се враќа, а ако гостинот воопшто не победи ја губиш уплатата.Aj neka mi objasni nekoj sto znaci Aziski hendikep. Nikako da sfatam a niti sum prasal nekoj. Primer gledam nekoj tip 1 Hendikep. Fala
Ти објаснаа погоре ама прави разлика помегу Азиски и Европски Хендикеп не е исто а кај нашите кладилници обично даваат Евопски и Азиски(0).Aj neka mi objasni nekoj sto znaci Aziski hendikep. Nikako da sfatam a niti sum prasal nekoj. Primer gledam nekoj tip 1 Hendikep. Fala
азиски хендикеп е нулата да има еден коефициент, пр. тоест нулата не учествува.Aj neka mi objasni nekoj sto znaci Aziski hendikep. Nikako da sfatam a niti sum prasal nekoj. Primer gledam nekoj tip 1 Hendikep. Fala
Со азиски хендикеп ако заврши натпреварот нерешено, ти ја враќаат уплатата. Затоа и за 1 имаш помал коеф. со Азиски хендикеп отколку чисто да ј играш.Sea me zbunivte. Znaci Barcelona-Real Madrid gi igram 1 so hendikep. Toa znaci deka Barca treba da pobedi so 2 razlika za da bidam dobiten
A sto pa bese razlikata megu aziski i evropski hendikep