Облека за Матура [за момци]

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Супер предлози.Баш такви и барав.Оваа http://designnara.godohosting.com/buzirune/djk10-black-700-2.jpg комбинација највече ми се допадна,само што надолу фармерки нема да се туку црни панталони.Само уште да најдам негде таков стил :D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Земи облечи си сако, да заличиш на чоек :D

Шала на страна, искомбинрај, фармерка, кошула и горе сако, ем спортски, ем едноставно, ем дотерено.:)

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.668
Супер предлози.Баш такви и барав.Оваа http://designnara.godohosting.com/buzirune/djk10-black-700-2.jpg комбинација највече ми се допадна,само што надолу фармерки нема да се туку црни панталони.Само уште да најдам негде таков стил :D
Немој ни во еден случај да си го земал воа, ќе бидеш сељак, така вели стилистот wot тој е експерт, те молам пред било каква одлука консултирај се со него! :icon_mrgr:

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Не комбинирај црно сако и црни пантолони.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А, и забораив да пишам, колку и да се добро облечен, без добра ципела, тури му пепел. Ја би ти препорачал, има добри, типски, патика-кондура, за такви пригоди е топ (y)

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
И уште нешто мн важно,мн е битно каква комбинација ќе има партнерката твоја,за да бидете комплетна целина.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Епа тогаш иди со црно или темно сиво сако...

Што и да правиш, батали машна, сигурно ќе ја утнеш комбинацијата и башка не иде на се, обавезно едноставна кошула без New York да пишува на нејзе, една до две бои максимум(за кошула ти препорачувам Битсиани во Лисиче)... И кондур патика ми е најсељачко нешто али секој со свое мислење...

Јас планирам нешто класично поврзано со спортско.
Тука сите ја прават утката. Да го погодиш ова е тешко, па и прашање е дали ќе ти стои..
На пример, зашто наместо сако не си земеш убава пролетна јакничка, со кошулче и некои добри панталони, и без најк/адидас патики...

Имаше една тема кај што зборевме за класичното наспроти спортско и класично заедно, јас сум повеќе за да не се мешаат, али секој со својот избор и со среќа...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Епа тогаш иди со црно или темно сиво сако...

Што и да правиш, батали машна, сигурно ќе ја утнеш комбинацијата и башка не иде на се, обавезно едноставна кошула без New York да пишува на нејзе, една до две бои максимум(за кошула ти препорачувам Битсиани во Лисиче)... И кондур патика ми е најсељачко нешто али секој со свое мислење...

Тука сите ја прават утката. Да го погодиш ова е тешко, па и прашање е дали ќе ти стои..
На пример, зашто наместо сако не си земеш убава пролетна јакничка, со кошулче и некои добри панталони, и без најк/адидас патики...

Имаше една тема кај што зборевме за класичното наспроти спортско и класично заедно, јас сум повеќе за да не се мешаат, али секој со својот избор и со среќа...
Ти го облакаш, ко за полуматура, да ти иам :D

И зашто бе, кондура-патика најсељачка работа? За такви пригоди, тоа одговара ;)
Шо да облече доле на нозете, Air Maxs? Или, па класична шпицурајка?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ти го облакаш, ко за полуматура, да ти иам :D

И зашто бе, кондура-патика најсељачка работа? За такви пригоди, тоа одговара ;)
Шо да облече доле на нозете, Air Maxs? Или, па класична шпицурајка?
Демек на 18 години е целиот за одело? Јас за дипломска не знам дали ќе идам класично(најверојатно ќе биде така), не па за матура...

Сите сме ја поминале матурата, ич не е битно како си облечен на крајот од вечерта. Најбитно е тоа што ќе го облече за матурата, да го носи и понатака.

Кондур патика иде само нa бела чарапа :D

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.668
Јуткави сте вие ако си го сменувате својот стил за да ви одговараат вашите алишта со на партнерката, божем цел живот ќе бидете заедно со истите...:pos:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Демек на 18 години е целиот за одело? Јас за дипломска не знам дали ќе идам класично(најверојатно ќе биде така), не па за матура...

Сите сме ја поминале матурата, ич не е битно како си облечен на крајот од вечерта. Најбитно е тоа што ќе го облече за матурата, да го носи и понатака.

Кондур патика иде само нa бела чарапа :D
Абе кој спомна одело? Патика-кондура не се носи на одело, таква обувка одговара на фармерка.

Епа тоа де, да може да го носи и понатаму, и после матурата. А таа кондура, па некогаш ќе иде у ресторан со некоја риба, сигурно, нема да иде со Предатор патики за фудбал на такви посвечени места :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Абе кој спомна одело? Патика-кондура не се носи на одело, таква обувка одговара на фармерка.

Епа тоа де, да може да го носи и понатаму, и после матурата. А таа кондура, па некогаш ќе иде у ресторан со некоја риба, сигурно, нема да иде со Предатор патики за фудбал на такви посвечени места :D
Ако иде со риба, ондак кондур патика :D

Доста е, нека си размисли па ќе видиме како ќе оди...

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Абе поформално малце какви патики на матурa според мене многу неформално.
Ja ќе носам кошула,сако пантолони машна или вратоврска и кондури.

Kajgana Shop

На врв Bottom