Се согласувам дека не постои апсолутна заштита....И касперски е срање. И тој нема све што е потребно во датабазата. Не само касперски, НИКОЈ анти вирус ги нема сите можни дефиниции што значи дека немаш анти вирус кој те штити 100%. И не пишувај вакви срања затоа што некој што не се зарзбира ќе се поебе.
Друже, има секакви легенди и експерименталисти, ќе земат да експериментираат нешто, па после ти ќе им испаднеш крив. Имам налетано на некој што кога ќе му кажам на десктоп да кликне десен клик... ми вика... каде е тоа.. :/ и после иди расправај се со таквите :/Се согласувам дека не постои апсолутна заштита....
али не пишувам срање со кое некој може да се поебе....
ајде кажи ми како би се поебал некој ???
Кој пакет го имаш ? За еден компјутер за една година или ? И која цена е ?Од кој аспект да гледаме Kaspersky е нај добар ја лично го користам лиценциран го купив со лиценца една година,гледам добро лови и приметив со лиценца по убаво работи околу со пират клуч
850 денара го земав само антивирус немаше Internet security за еден компјутер и една година лиценцаКој пакет го имаш ? За еден компјутер за една година или ? И која цена е ?
Маме му ебам да купам и ја еден, али што ќе ми го зар малце анти вируси има по нетов, плус не ми треба којзнае каква заштита... неам ништо посебно у компјутер такада ако нешто се сјебе еден формат и ајт :/ али ништо чудно и да купам :/850 денара го земав само антивирус немаше Internet security за еден компјутер и една година лиценца
Абе и ја не дека го купив за кузнае што ме пратија во дуканчивее нели инспекции лиценциран Windows им бараат па бев купував windowsi и случајно го здогледав и гледам евтин ми дојде па кај биле кај не биле , него имам 20 компјутери да форматирам :S не сум домаМаме му ебам да кушам и ја еден, али што ќе ми го зар малце анти вируси има по нетов, плус не ми треба којзнае каква заштита... неам ништо посебно у компјутер такада ако нешто се сјебе еден формат и ајт :/ али ништо чудно и да купам :/