Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Член од
5 февруари 2013
Мислења
8
Поени од реакции
2
Има де. За Нешковски произлезе од Твитер, пола Кајгана излезе да даде поддршка и присуство уште првиот ден кога се собиравме кај фонтана. Искача нешто од Кајгана, веднаш се даваат епитети ко трутови, гебелсоиди, ми се полни сандачето со пораки од типот : „Од кој штаб на ВМРО сте пратени?“ дури почнаа и да ми спомнуваат некои имиња штабски одредени демек неопределени персони што си ги сметате за влијателни таму, само нема да ги кажам нивните јузери таму, нормално.

И сега ја наоѓаат темава која беше забаталена на 432904832 страна од подфорумов и мислат дека е за одредени 4-5 души таму отворена :tapp: И така ја читавте цела барем ќе сконтавте зошто е.
Не знам колку ме капираш ако имаш проблем со некои твитерџии означи ги и чао пријатно, и нема потреба да ми објаснуваш јас бев таа која твиташе дека не ја подржуваат акцијата само затоа што е туѓо дело

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Зашто мислиш дека форумџиите ги хејтаат акциите на твитер заедницата ? И зашто мислиш дека темава насловена како Влијателни значи дека сите кои се нарекуваат така или се зезаат со ова име, се мета на хејт? Станува збор за одредена група која залепи провокативни и некултурни етикети.
и требаше само таа одредена група да ја фатите, па макар и со имиња.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам колку ме капираш ако имаш проблем со некои твитерџии означи ги и чао пријатно, и нема потреба да ми објаснуваш јас бев таа која твиташе дека не ја подржуваат акцијата само затоа што е туѓо дело
Знам де не ти префрлив ништо на тебе. Те дополнив

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
само оваа тема ја фативме и луѓето кои постираа.
Е па форумов не е само една тема, исто како што Твитер не е еден хаштаг.
Како што гледаш, еве веќе некое време држиш одреден став и никој не те навреди, напротив сите тука нормално дискутираат и дебатираат во однос на прашањето што се постави од самиот почеток, односно фактот дека ти мислиш дека е генерализација, наспроти ставот дека оваа тема беше креирана само и само за одредена група луѓе.
Луѓе сме, повеќето возрасни и знаеме со зборови да се разбереме, за тоа и постои форумот.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
А да договориме друго нели бива... дека поделбата и на почеток а и сега е дебилна?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
и требаше само таа одредена група да ја фатите, па макар и со имиња.
Фатена е со имиња ги има во почетните неколку страни во темава. Уживај си немој да мислиш дека ако и ти се сметаш за влијателен/на дека тоа конкретно на тебе се однесува. Темава е од пред 10 месеци може па тогаш ни 1000 фолоери не си имал/имала.:)

G

Geezer

Гостин
Јао ментоси. А ја што сум и на форум сега пак и на Твитер?

Зошто си го мерите постојано и зошто се замарате со вакви работи? Ао, да им кажел некој на Гоце и останати дека ќе има ваква расправија, сами ќе се потурчеле.

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Е па форумов не е само една тема, исто како што Твитер не е еден хаштаг.
Како што гледаш, еве веќе некое време држиш одреден став и никој не те навреди, напротив сите тука нормално дискутираат и дебатираат во однос на прашањето што се постави од самиот почеток, односно фактот дека ти мислиш дека е генерализација, наспроти ставот дека оваа тема беше креирана само и само за одредена група луѓе.
Луѓе сме, повеќето возрасни и знаеме со зборови да се разбереме, за тоа и постои форумот.

се слагам. уште нешто само да си кажам, ако некогаш имате проблем со одредени фаци обратете им се само на нив. вака е глупо.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Абе ова твитеров градинка било бе.
Уше некое дете нека дојде да се регистрира на форум.
Ајде чето твитерска.
SO GOSPO NAPRED GRUJO NAS GOLEM MAZ KEVE BRANI MAKEDONIJA VECNA BILA IKE OSTANE POZZ

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Фатена е со имиња ги има во почетните неколку страни во темава. Уживај си немој да мислиш дека ако и ти се сметаш за влијателен/на дека тоа конкретно на тебе се однесува. Темава е од пред 10 месеци може па тогаш ни 1000 фолоери не си имал/имала.:)

од имиња само Јасна и Борјан ги имаше. ама битно Твитер смрди. ок.

M

Moon Child

Гостин
Добро зошто се наоѓате навредени кога ТВРДИТЕ дека вие не сте биле во групата луѓе кои тогаш ја тролаа иницијативата? Што ви е гајле ако на кајгана форум некој ги исмејува таквите? Некој ако исмејува на Твитер рандом член од форумов, мене уво нема да ме боли, затоа што нема зошто. Кој е проблемов?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се слагам. уште нешто само да си кажам, ако некогаш имате проблем со одредени фаци обратете им се само на нив. вака е глупо.
Ок, ќе ја смениме темава во : Факти за одредени фаци кои ни пречеа во акцијата и беа скоро сите без тројца - четворица

Kajgana Shop

На врв Bottom