- Член од
- 10 февруари 2013
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 1
Абе смут добра реклама за сите може ивона на насловна у вечер ке не стаи со 140 карактери
Не, има иронија, поради коментарите на Твитер. Магичен круг е тоа...
Како кажуваш НИЕ, ВИЕ, ко божем за кланови станува збор.
Пресериозно се сфаќаат социјалниве мрежи.
Гледај сега да ти кажам нешто тебе и на другите твитерџии.јаки вистини брат, ние твитерџиите го имаме Сонцето и ради нас поскапе таксито. топ сте, кисче.
Сериозно, не си смешен. Сигурен си дека си од твитер а не од Црно-бело?
Па вративме де. Вие ја откопавте темава дури вечерва и ја вративте од заборавот, мислевте дека е заради одредени некои штотуку направена, а чисто сумњам дека тие што први што се побунија вечерва имаа тогаш Твитер. Добредојдени сте си вие на форумов и нема никој да ве напаѓабез разлика пред колку време и да почнало ова, поделбата ја направија форумџиите. ок, твитерџиите си имзислиле зборче, голем кур. измислете си и вие. некој хејтал на времето за убиството кај Смилковското езеро, ок врати им соодветно.
некој некого рчнал и после сите ќе се тепаме.
long live the internet.
Гледај сега да ти кажам нешто тебе и на другите твитерџии.
Од кајгана форумот се започнати многу хуманитарни акции, најчесто за собирање облека. Тоа се случува секоја година од која една година поради Кајгана форумот во Охрид собравме еден камион облека за децата без родители.
Од твитер досега исто така имаше две акции - календар и елка од пластични шишиња.
Така да, провоцираш на многу хумано место, а што е најстрашно - не знаеш ни што ти "згрешиле" форумџиите тебе како твитерџија.
Јас сигурно нема да седам овде и само да читам како вреѓаш еден куп луѓе. Најмалку да бидам неутрален.
Кои ваши акции биле исхејтани?ако сте толку хумани тогаш зошто ги исхејтавте нашите хуманитарни акции?
No way, Jose.а чекај, ако сум од друг форум дозволено е хејтање? тој дел еве нејасен ми е.
Кои ваши акции биле исхејтани?
Е па тоа де. Оваа тема беше наменета баш за таа група на луѓе посочена во болдираното, не знам зошто после речиси година дена се фатија засегнати луѓе кои немаа допирна точна со тоа што се случуваше тогаш. Ниту никови се спомнати, ниту ништо...Нормално дека ако се уклучиш неупознает со ситуацијата, дека погрешно и ќе ги интерпретираш работите. (Општо зборам сега)без разлика пред колку време и да почнало ова, поделбата ја направија форумџиите. ок, твитерџиите си имзислиле зборче, голем кур. измислете си и вие. некој хејтал на времето за убиството кај Смилковското езеро, ок врати им соодветно.
некој некого рчнал и после сите ќе се тепаме.
long live the internet.
Кои акции, календарот или елката ? Ако некој поединец зачленет на кајгана форум ве хејтнал, не значи дека целиот кајгана форум е против акциите.ако сте толку хумани тогаш зошто ги исхејтавте нашите хуманитарни акции?
стенд уп е друго алоа чекај, ако сум од друг форум дозволено е хејтање? тој дел еве нејасен ми е.
Ова прв пат овде читам.календарот.