Најдобар антивирус?

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Кој ти се фатил на тебе? Муабет си правиме, не те напаѓаме.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
рангот на антивирусите се менува скоро секој ден бидејки позицијата зависи од колку тој активно прави нови Up-date и..значи ако пример анитивирусот 1 е прв а антивирусот 2 е втор....па антивирусот два направи нов patch со листа од најновите вируси тој ќе го земе првото место....

плус нема најдобар антивирус....ама има лош и најлош :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Гласав за нод32 но сега сфатив дека касперски е дупло подобар
нод 32 си е ОК....касперски е подобар али успорува компјутер у пичку матер....според мене Bit Defenderot ми има пружено најдобра заштита до сега...абе фајлот на интернет ако е вирус, одам со маусот (значи не кликам, како знае антивирусов неам појма маме му е**м) врз него и готово..си го става у некоја негова блек листа, што немоеш да ја мењаш или бришеш или гасиш...

сакав да си симнам Key Logger...ама инсталацијата...и си идам на официјалната страна за него...одам врз уплоадираниот фајл и ОП...вика attention Key Logger...e фала ко да не знаев....:pos2: пробав го изгасив антивирусот, нејке...изгасив се што е поврзано со него во процеси пак нејке...го избришам антивирусот со едно пргорамче што брише од корен, сосе регистри со се...пак нејке..си викам “ да ти ебам антивирусот, толку е добар што неам слобода на избор

p.s. одкако стаив Bit Defender неам глеано порничи од интернет :vozbud:

Z

ZeroStyle

Гостин
Да да и јас го купив бит дифендерот едно време ама купив нов комп ова она и сеа баталив антивирус. Неам и супер ми е :)

Одам само на проверени страни :coffee:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Дома имам AVG а на работа NOD32. Двата се ОК макар што NOD32 има поголема заштита.

R1

Член од
7 мај 2007
Мислења
40
Поени од реакции
1
i jas go koristam Bitdefenderot Total Security 2008,ne go opteretuva procesorot,i koristi minimum RAM memorija ima Game Mode,PC-o leta.A i plus toa najevtin e na pazarot,go ima da go kupis licenciran,drugive ne se seriozni:) a i na sekoja strana vo TOP 3 e.Gi probav site,ama Bit si e Bit.A i drugarcinja mi se Romancite.;)

I

Ivan_FBI

Гостин
Најдобар според мене е касперски ама многу го кочи компјутерот, а користам нод32...:jaj:

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Нод 32 е најдобар. Еднаш скенирав со касперски ми даде исти вируси како и нодот. Па според мене Нод 32 е најдобар.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ја иам аваст апдејт редовно му праам ама тапа е. По странициве на нет стално ми дава дека ком ми е пун со вируси и да скенирам нешо ваму таму. и сеа сакам да стаам некој нов ама лиценциран.

Kajgana Shop

На врв Bottom