Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Plot: Уствари темава е отворена за Ејсид да прибере гледаност на форумот од твитерџиите.
зарем и ти ооо пресветол носиш форумџиска крв?а од Багра ли дојдовте сите тука? за тоа не ме чудат темине од сликата погоре![]()
Јас дојдов од Ракотинци.а од Багра ли дојдовте сите тука? за тоа не ме чудат темине од сликата погоре![]()
Ти така ја правиш твојата кајгана? Матиш јајца како емотикончено?од кобасица меѓу две јајца на ококајгана не бидуе ...
![]()
37 години имаш. Не ти е онака....срам, на стари години да се глупираш по форуми, да исправаш криви дрини?гарант Стартер ви е гуру... дркате ли на него?
![]()
Achievement unlocked!Иначе, шала на страна, имам 1000 следбеници. Позз.
Сакаш на тебе да дркаме? Само кажи, my dick is ready.гарант Стартер ви е гуру... дркате ли на него?
![]()
Tи па, немој толку нападен да бидеш37 години имаш. Не ти е онака....срам, на стари години да се глупираш по форуми, да исправаш криви дрини?
Така де, не сме доволно интелигентни за 140 карактери а они сите со блогови.Според Твитер дефинициите, секој кој што не е интелигентен, не може да се изрази доволно во 140 карактери, па бара замена во форуми. Затоа сега си имаме работа со супер интелигентно човечко суштество дојдено на глупа платформа, watch out.
И вие што велите ние неутрални сме, ок, сте, не ве јаде никој ама не се правете како да не знаете како се однесуваа за нашата акција.![]()