Фан Клуб: Фиорентина

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Na leto kaj nas ( Juventus ) JO JO :D

Ke zborime za 6 meseci , a gestot na Viviano ne beshe sportski! Dobro e sto imate motiv koga igrate so nas , ama poslednive godini , pa i porano , ne vi odii (y)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
И јас сум за да се продаде Јоветиќ, ќе земеме убаи пари и ќе донесеме некој подобар од него и што не се праи ѕвезда на секој натпревар. Вчера имавме среќа, можевме 4-5 гола да примиме :icon_mrgr:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ќе ви го увалиме ко Мело што ви го уваливме, ама овој пат за уште повеќе пари....

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
spored mene golovite se rezultat na greski vo odbranata koja ponekogas izgleda premnogu lezerno...vo sredinata nedostasuva eden destruktivec bas kako sissoko i se nadevam deka tokmu toj ke bide starter vo slednoto kolo...napadot kako i po obicaj sterilen so toa sto jovetic totalno razocara...negledam nisto popametno osven naleto da bide prodaden i da bide dovedena soodvetna zamena..mozebi e i vreme da se smeni formacijata,ostavame na montela da odluci...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
На лето нека си отиде, да земеме 30 милиони, доста е.Со тие пари еден напаѓач од типот на Кардозо,Манџукич,Фалкао...класичен бомбардер.Би бил супер партнер со Роси.И еданш Монтела нека свати дека треба Фернандез да го игра, ама не како везен играч него како полушпиц или крилен напаѓач.Ако треба нека се смени тактиката и формацијата само ради него.Голема грешка прави што не го игра...

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
На лето нека си отиде, да земеме 30 милиони, доста е.Со тие пари еден напаѓач од типот на Кардозо,Манџукич,Фалкао...класичен бомбардер.Би бил супер партнер со Роси.И еданш Монтела нека свати дека треба Фернандез да го игра, ама не како везен играч него како полушпиц или крилен напаѓач.Ако треба нека се смени тактиката и формацијата само ради него.Голема грешка прави што не го игра...
vuki, fernandez e povreden zatoa neigra...uste edna nedela oporavuvanje ima inace sigurno ke bese starter protiv juve na mestoto od romulo...jas mislam deka glavnata pricina sto montella ne ja menuva formacijata e cuadrado koj toj mnogu go ceni i nema hrabrost da startuva bez nego...pozz

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
interesna izjava na lorenzo amoruso -bivs igrac na fiorentina...."rodriguez na natprevarot so juventus se zamisluvase kako da e beckenbauer" hahhaah
dovolno zboruva ova za lezernosta..

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
koga ce vi treba najvise e togas ce vi go napikame sose muda ;)
Ne veruvam!

Samo mi se dopaga toa sto se palite koga vi doaga mecot so Juve , a ve torpedirame koga sakame ne samo vo fudbal!!!

Gestot na Viviano , plus edna slika sto se pojavese so -39 za zaginatite vo Heysel , pa se do placenjata na Della Valle, DO KOGA???? ;)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Според мене потхитно мора да се смени формацијата.... МОРА ДА СЕ РЕАГИРА !!!
Очајни во секој поглед после примениот гол, иако претходно на моменти бевме можеби и подобри...
Оваа година нек си ебе матер... стартувавме перфектно очајно !!!
јоветич човече шо ти е ? разочарува целосно, стварно не знам веќе, очајни сме во нападот а и во одбраната, не се оправдувам со тоа шо не играа аквилани, момо, мати и роси(кој не го ни сметам оваа година)... играта воопшто е очајна нема идеја, нема завршница, според мене единствен кој заслужува очена за трудот во 2013 е само квадрадо... помина времето кога само ги фалеф сите, сега сите се очајни :mad:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ne veruvam!

Samo mi se dopaga toa sto se palite koga vi doaga mecot so Juve , a ve torpedirame koga sakame ne samo vo fudbal!!!

Gestot na Viviano , plus edna slika sto se pojavese so -39 za zaginatite vo Heysel , pa se do placenjata na Della Valle, DO KOGA???? ;)
ајде бе мани се не замарај гледаш дека на никој не си интересен и никој не ти одговара...се палиш како млад мајмун мочко еден

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
mnogu interesni iminja se vrtat kako mozni zasiluvajna vo napadot za letovo Tores,Gomez,Cardoso,Ramirez....ce bide interesno :)
Ramirez kako zamena za Jovetic i eden klasicen spic,sto nemora da e poznat igrac posto moze da mu zbrmci neso u glava ko na Stevo nas i da pocne da se kurci :) pa so gospod napred dogodina atak na Skudeto i bar na Liga Evropa
a moj br.1 za napagac e deckovo http://youtu.be/UH3xPOXTU2U em eftin (okolu 8 mil) em ubica pred gol ;)
Forza Viola

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947

Тројца фудбалери од Академија Пандев на проба во Фиорентина. :icon_mrgr:. Иднината наша. :icon_mrgr:

Единствено само првиот го познавам. Мислам дека е Реџеп Куртор.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Викендов треба победа против Интер, Милито не им игра но секако тие секогаш се опасни, да се надеваме на победа.

Kajgana Shop

На врв Bottom