Ne veruvam za mnogu pari , ako go zemame 20 M max. spored mene + eden Padoin :p , ili pak Quagliarella + 10 Milioni.Ќе ви го увалиме ко Мело што ви го уваливме, ама овој пат за уште повеќе пари....
vuki, fernandez e povreden zatoa neigra...uste edna nedela oporavuvanje ima inace sigurno ke bese starter protiv juve na mestoto od romulo...jas mislam deka glavnata pricina sto montella ne ja menuva formacijata e cuadrado koj toj mnogu go ceni i nema hrabrost da startuva bez nego...pozzНа лето нека си отиде, да земеме 30 милиони, доста е.Со тие пари еден напаѓач од типот на Кардозо,Манџукич,Фалкао...класичен бомбардер.Би бил супер партнер со Роси.И еданш Монтела нека свати дека треба Фернандез да го игра, ама не како везен играч него како полушпиц или крилен напаѓач.Ако треба нека се смени тактиката и формацијата само ради него.Голема грешка прави што не го игра...
Ne veruvam!koga ce vi treba najvise e togas ce vi go napikame sose muda![]()
ајде бе мани се не замарај гледаш дека на никој не си интересен и никој не ти одговара...се палиш како млад мајмун мочко еденNe veruvam!
Samo mi se dopaga toa sto se palite koga vi doaga mecot so Juve , a ve torpedirame koga sakame ne samo vo fudbal!!!
Gestot na Viviano , plus edna slika sto se pojavese so -39 za zaginatite vo Heysel , pa se do placenjata na Della Valle, DO KOGA????![]()