Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

P

PewDiePie

Гостин
Ова шоу ќе ги руши по гледаност турските серии ? :pos:

уф уф уф :oops: Ова беше крајно непријатно за гледање,значи не зборам дека беше несмешно,без никаква интеракција,очајно,тоа е јасно ко ден,ама ова беше ко чувството кога стоиш со натртен гз и чекаш сестрата да ти стави инекција,или кога си седнат на забарски стол и го гледаш забарот како ја уклучува бормашината. :confused:

Кој било друг да го направеше ова,ќе добиеше перманентен бан за прикажување на ТВ.
Незнам затоа што е Игор,не значи дека не беше ТРАГЕДИЈА.

После оваа прва епизода,незнам кој пак би го пуштил следната Недела. :unsure:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас па мислев до мене е што не се смеев, после сменив. Нека го прекинат фијасково додека уште е во зачеток, нека не се црни Игор.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Единствен логички заклучок е дека не трола со првава емисија, намерно правејќи ја ужасна... Пошто не може да биде волку лошо. o_O

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Биоло која турска и индиска серија е подобра од ова денес што се прикажа.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Игорче, еве ти концепт за емисија. Малце постар, али си владее...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Се откажав по 10 минути. :вонзем:

Реков, едина шанса за спас, и (уште еднаш) да испадне генијалец е ова да било само „тролање“, за да сите го исплукаат, како I catch you bastards... :sneaky:

А може и тотално забегал... :cenzura:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Се откажав по 10 минути. :вонзем:

Реков, едина шанса за спас, и (уште еднаш) да испадне генијалец е ова да било само „тролање“, за да сите го исплукаат, како I catch you bastards... :sneaky:

А може и тотално забегал... :cenzura:
Ако направил трол финта ондак не изреметил најјако, ама ако не е така, со ова само ќе си фрли дамка на имиџот кој го има како шоумен. Мене ме чуди кај му беа најавените гости ?

P

PewDiePie

Гостин
Дури и Жаре Бербер со неговата емисија Кој те шиша беше подобaр.:facepalm:
Тоа и јас сакав да кажам,што е жално воопшто да се помисли кога ќе размислиш кој со кој споредуваш.

Само едно да прашам,дали воопшто заврши емисијава или го изгасија пред време од МТВ :confused:
Јас мислам заврши а ?

:unsure:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.876
Поени од реакции
8.257
Можеби и не беше до толку лошо шоуто ,но сепак за нас помлади а и за повеќето не е разбран тој хумор од деведесетите.

Јас дури и не го ни догледав цело .

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.599
Па незнам што се чудите најавите беа такви шоу без гости! Незнам кој дел не сте го разбрале тука :) Инаку самиот концепт ти е ко скеч на к-15 ( од поновиве) ВИЦОВИ ?! Го изгледав цело и стварно незнам каде е оригиналноста на Игор? Па подобро ќе беше да си направеше шоу од неговине книги што би било поинтересно за нашиот народ ова е веќе нешто што би се гледало во америка и слични земји , а не на балкан.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Тоа и јас сакав да кажам,што е жално воопшто да се помисли кога ќе размислиш кој со кој споредуваш.

Само едно да прашам,дали воопшто заврши емисијава или го изгасија пред време од МТВ :confused:
Јас мислам заврши а ?

:unsure:
Па вистина нели беше интересно.Кај Жаре во таа емисија беше лудница,смеење до солзи до самиот крај на емисијата,гости пеење...Тоа го бара народот или нешто близу како Џандар Збира а и можеби некој се секава на емисијата Водени Лудории.А не ова "шоу".
Не издржав до самиот крај и не знам дали ја прекинаа или заврши но знам дека беше ова ФИЈАСКО.Не го очекував ова.
Трагично,ужасно...Ако и следнава недела биде налик вакво Игоре пакувај си куферите и смисли нешто сосема ново.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ова е веќе нешто што би се гледало во америка и слични земји , а не на балкан.
Друже, следам амерички шоуа скоро сите што ги даваат на поголемите телевизии. Ова не е такво. Ова е како во 80-те, некоја југословенска емисија, каде што група на мажи се облакаат како жени и тропаат глупости.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.876
Поени од реакции
8.257
Друже, следам амерички шоуа скоро сите што ги даваат на поголемите телевизии. Ова не е такво. Ова е како во 80-те, некоја југословенска емисија, каде што група на мажи се облакаат како жени и тропаат глупости.
Да такво е шоуто ,исти концепт како оние југословенските ,нешто како ова

Kajgana Shop

На врв Bottom