Фокси
Talk nerdy to me
- Член од
- 11 октомври 2007
- Мислења
- 2.358
- Поени од реакции
- 1.390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само мартовската е казнена за 1,3, и 5 а останатите казнени се за сите семестри.Ви гарантирам дека така беше минатата година,во Октомври е завршена годината и затоа е за сите предмети,ако нешто во меѓувреме не променат заради собирање пари.Ондак зошто во казнената во октомври се полагаа и предмети од 1 3 5 семестар ?
е ако не направат јас сум во многу заебана положба ...уставно ќе требит да го презапишам а уставно ми коштат колку цел семестар ...Само мартовската е казнена за 1,3, и 5 а останатите казнени се за сите семестри.Ви гарантирам дека така беше минатата година,во Октомври е завршена годината и затоа е за сите предмети,ако нешто во меѓувреме не променат заради собирање пари.
Mozam da zaveram semestar utre?
Можеш, доплаќаш 500 ден. повеќе![]()
да бе на Зорица или Донка или како се вика ќе и се фанат прстите... бог да чува.Хехе тоа е... „административен трошок“![]()
Епа незнам како сте вие по стара програма али ние шо сме по нова 3 последователни редовни сесии смееме да го полагаме(+2 казнени). Си полагал не си полагал кога ќе поминат тие 5 сесии презапишуваш.kolegi da prasam jas imam stvarno pravo ostanato a polagam od 5 semestar znaci 3 godina.nemam ic plagano stvarno ke mi smeta li nesto.do koga imam sanas da polagam da ne go prezapisuvam...fala