Фан Клуб: Интер

Оваа формација требаше да се игра уште од пред пола година ....ама ај ...

Da samo sto nemase fudbaleri za ovaa formacija

Milito bese povreden
Cassano ne se vraca da pokrie
go nemase kovacic
samo Palacio bi mozel da igra pozadi napagac zatoa sto se vraca da pokriva i nazad
a nemase koj da igra
Alvarez bese povreden
go imavme Coutinho bese bese metar i zilet koaj ja vodese topkata oci ne digase od neja mislis i frlase magija ali wow mage level 1
Go Imavme snajder (Bez omalovazuvanje na negoviot pridones) ama toj ni vo 2010 kogaj bevme najaki ne bese nositel na igrata i prav lider a ne vraten po povreda i use se bunel za platata bidi 2 godine povreden i zemaj plata i jas bi sakal taka toa go pravese eto milito stankovic mota i da go zaboravime pandev koj imase asistencija ili gol na skoro sekoj vazen natprevar
Juan i ranokija ednas igrale zaedno bez pomos

Lesno e samo da se napise

558039_10151483321350309_53175021_n.jpg

И овие ако не ги тепаме, срамота е.

Ако овие играчи искочат нема каде да бега победата, и да сака Страма нема да може да се брани 90 минути.

До крај сезона се ослободивте од Ливаја, океј е. Во Аталанта на позајмица, го претставија денеска.

539796_342526112522617_1877471471_n.jpg

Se dodeka zaneti mora da igra,nisto ne praime!Ili veke ako mora,neka igra desen bek,vaka vo sredina samo ni ja umrtvuva igrata.
И според скај е тој состав, и доколку биде и официјален очекувам одлична игра со многу шанси и убедлива победа. Алварез, Касано, Ковачич и Паласио, што значи еден многу поофанзивен Интер, тулка е и Кузманович, играч многу сличен на Мота кој знае да даде пас и има одличен удар.

Уште да си ги извршуваат и дефанзивните задачи (освен Касано од кој не очекувам такво нешто) и не би требало да имаме проблем со екипи од типот на Киево.

Ако не е Занети, ке биде Камбијасо или Гергањо, добро е и вака.

Чисто сумљам дека Страма ке излезе толку офанзивно ама ај,.се молам да ме демантира. Интер бар една утакмица сезонава да ја изигра по "за око" во нападот.

Чисто сумљам дека Страма ке излезе толку офанзивно ама ај,.се молам да ме демантира. Интер бар една утакмица сезонава да ја изигра по "за око" во нападот.
Деко брат, тим 2, 2+ :)

Феличе Наталино доживеал срцев удар,се наоѓал во болница,во тешка и критична состојба...

Утре Интер се очекува да игра со 4-3-2-1 со тоа што Ковачич ќе стартува од прва минута заедно со Алварез

Гледам во составот се ви се враќа Станковиќ. Кај беше човеков толку време? Го немам забележано сезонава повреден беше или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom