Анален секс, анален оргазам, Analingus

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Зарем не е животот ироничен. При таа амбиција и желба. ц ц ц
Ако не па... ќе го посакувам тоа доволно силно и ваљда целиот универзум ќе напраи заговор истото да ми се исполни, ХАХА! :( :D

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Накратко. Многу ми е тесен шупакот а на него голем алатот.
Ниту едно газе не е толку тесно да не може да го прими независно од големината, треба само да му се даде шанса. Прво клистирање се прави, потоа газето се подмачкува темелно со вазелинче, него ќе му го подмачкаш со друг тип на крема на водена база од тие што ги користат за ултразвук, следниот чекор е полека да се подрашири газето со едно прсте па уште едно прсте, па по можност се користи некој средно дебел вибратор кој се става прво до пола а после цел, откако ќе завршите со ова тек тогаш ќе ти го бапне али на почеток полека не цел и не нагло, на овој начин болката е минимална и ќе изчезне за да набрзо се замени со задоволство. Најдобро е кога ќе ти сврши на голо во газето ;)

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Ниту едно газе не е толку тесно да не може да го прими независно од големината, треба само да му се даде шанса. Прво клистирање се прави, потоа газето се подмачкува темелно со вазелинче, него ќе му го подмачкаш со друг тип на крема на водена база од тие што ги користат за ултразвук, следниот чекор е полека да се подрашири газето со едно прсте па уште едно прсте, па по можност се користи некој средно дебел вибратор кој се става прво до пола а после цел, откако ќе завршите со ова тек тогаш ќе ти го бапне али на почеток полека не цел и не нагло, на овој начин болката е минимална и ќе изчезне за да набрзо се замени со задоволство. Најдобро е кога ќе ти сврши на голо во газето ;)
Докторат. Преферирам да се удриме 10 пати стандардно наместо ова.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Докторат. Преферирам да се удриме 10 пати стандардно наместо ова.
Точно се работи за цела наука :) но крајниот резултат е право уживање како за машкото така за женското. Многу луѓе прават грешки па ги боли и им е непријатно. Има овде уште неколку додавки кои се доста битни за почетници, во моментот пред да доживееш оргазам тогаш треба да ти го стави во газето ти треба да свршиш со пенис во газето. Ова се прави првите 5-10 пати тек потоа доаѓа правото уживање во аналниот секс за девојките. Многу ретки се случаите каде девојки уживаат првиот пат. Треба искуство, време и пред се желба за експериментирање потоа ќе го видиш рајот. Не се сите за анален секс некои девојки едноставно неможат доволно да се опуштат и се концетрираат на болката исто како што неможе нели секој да стане пилот :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Некој Паметњакович рекол...

„ Анален секс е како да си пика краставица во нос и потоа да го препорачува како добар лек за синуси. “

... и бил во право.
Ако така си се осеќала, бејб, you weren't doing it right.

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Све је то почело давно, са грешном шупљом:).
I bet. Сите романтични, полуромантични или чисто сексуални траги-комедии почнуваат така. Него чив шупак бил грешниот е прашањето. From which role of this story do you hail from?

Овде е перверзното. Замисли ебеш 140 кила машки дебел влакнест газ.
Been there, done that. Замисли! Така да, speak for yourself! Некои баш такви сакаат.

Како велеа? Ако не збориш од искуство, не збори ич. Ако збориш од искуство, прашањето е што те навело, ако одговорот е љубопитност, што си барал баш со таков? (Се знае, се почнува постепено, ако веќе мрдаш од женскиот свет, се пробува со shemale, ако ти прија, и си уште љубопитен, тераш даље, накај drag queen, па благо феминизирано типче, па тек после некој мужјак од 140 кила и влакнест задник).

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103

Не ме се верува. Темелно го опиша мојот предпоследен пат кога имав секс.... па и со завршетокот на голо внатре ммммм....ај уште името пиши ми го во инбокс и да се превртам одма од среќа дека си и на форумов :eek::):)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не ве разбирам бе луѓе. Зошто би гурале од позади, ако од напред сеуште добро пали? :)
Не ни се доволни две дупки, we need a third one? Зборам во име на хетеросексуалците (поправете ме ако грешам), јас само во една рокам, но морав да одговорам бидејќи од некоја причина и јас бев цитиран за прашањево ...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Не ни се доволни две дупки, we need a third one? Зборам во име на хетеросексуалците (поправете ме ако грешам), јас само во една рокам, но морав да одговорам бидејќи од некоја причина и јас бев цитиран за прашањево ...
Незнаеше девојката, не е редовна, а и ти веќе слабо турање вгрло ориентацијата ти.. океј, скокни ми го изборот на зборови. :D

Ама демек им покажуеме на аматериве, демек правилно подмачкано = гарантирано задоволство. Све е до филмот, али ај.
Нека ви е. Мене лично не ми праи кејф, еднаш и пола година ме фаќа онака.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Незнаеше девојката, не е редовна, а и ти веќе слабо турање вгрло ориентацијата ти.. океј, скокни ми го изборот на зборови. :D

Ама демек им покажуеме на аматериве, демек правилно подмачкано = гарантирано задоволство. Све е до филмот, али ај.
Нека ви е. Мене лично не ми праи кејф, еднаш и пола година ме фаќа онака.
Ако некој не сака анален секс со партнер/ка - тоа е сосем во ред. Но само затоа што јас или некој друг не ни се допаѓа некој сексуален чин, не значи дека нешто им фали на тие што го прават. Тоа ме нервира овде, кога литам такви коментари каде се навредува или исмева таквиот чин, особено откако некои пробале и им било .. чудно/нелагодно.

Инаку фала за она горе, ќе го сфатам како комплимент :D. И во право си, се е до филмот.

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Ако некој не сака анален секс со партнер/ка - тоа е сосем во ред. Но само затоа што јас или некој друг не ни се допаѓа некој сексуален чин, не значи дека нешто им фали на тие што го прават. Тоа ме нервира овде, кога литам такви коментари каде се навредува или исмева таквиот чин, особено откако некои пробале и им било .. чудно/нелагодно.

Инаку фала за она горе, ќе го сфатам како комплимент :D. И во право си, се е до филмот.
А ти го примаш ли , како функционирате се мените ли баш ме интересира ?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
А ти го примаш ли , како функционирате се мените ли баш ме интересира ?
Некои само сакаат да примаат, некои се менуваат од расположение, други (како јас) само даваат, многу се дарежливи :D . Во кратки црти кажано, без развлекување до детали што, како, зошто итн.

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Некои само сакаат да примаат, некои се менуваат од расположение, други (како јас) само даваат, многу се дарежливи :D . Во кратки црти кажано, без развлекување до детали што, како, зошто итн.
Доколку не е многу приватно прашањето , кога дозна дека си геј?

Kajgana Shop

На врв Bottom