Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што јас имам слушнато таа инвестиција била многу скапа.Дали има некој инсталирано панели кои ке му овозможат целосно пр. на ел. енергија за едно средно , мало домакинство да сподели искуство ,цена и личен впечаток .
Дали има некој инсталирано панели кои ке му овозможат целосно пр. на ел. енергија за едно средно , мало домакинство да сподели искуство ,цена и личен впечаток .
Гледам темава е замрена малку и доста време е поминато.Ако си нашол некоја фирма кој ги монтира и средува општо во оваа работа набаци ја да видам и јас.Ај дајте ми контакти од фирми кои се занимаваат со монтирање на фотоволтаички панели.
Погледај на МФЦ-СОЛАР , особено во делот МОНТАЖИ ..Па ако нешто од таму ти се допаѓа , повели контактирај ...Гледам темава е замрена малку и доста време е поминато.Ако си нашол некоја фирма кој ги монтира и средува општо во оваа работа набаци ја да видам и јас.
Гледам темава е замрена малку и доста време е поминато.Ако си нашол некоја фирма кој ги монтира и средува општо во оваа работа набаци ја да видам и јас.
Може да ги препродадат само а дека ќе се откаже некој тешка работа.Се е од урбаната мафија лопови што ги имаат товарено во куферот па чекаат да го опнат некој по џеб.Некој нормален обичен смртник да сака да проба тешко дека ќе успееНови лиценци нема да има...
А дали некој ја препродава лиценцата , тешко да се дознае...
Ако некој се откаже од неговата лиценца или не успее да ја реализира , имаше уште 20-25 фирма кои конкурираа за лиценци , па беа одбиени поради потрошени квоти.
Па нејверојатно тие ке добијат , ако некој се откаже..
Поздрав и секое добро
Потполно се согласувам со тебе !!!Некој нормален обичен смртник да сака да проба тешко дека ќе успее