А1 Македонија

Подобар е каде каде One X од One S,ама негативните критики што ги читав,ме предомислија.Е сеа не знам дали се тоа изолирани случаи или не,ама кога веќе давам пари за добар телефон,нека не биде сјебан.
HTC мене отсекогаш ми се допаѓале,додека Самсунгот прави се поголеми и поголеми цигли,а и лично јас не сум љубител на Самсунг.А и цените се до небо,барем тука.

Сеа на сајтот на ВИП глеам,за HTC One S на тарифата No Limit,треба да се доплати плус 3.500 денари.

Патем,кажи ми,отприлика кои се цените на HTC One X и HTC One S половни ?
Ретко се продаваат, не сум видел многу огласи. Да видиш на пазар3, или реклама5. One S на старо максимум 15.000 денари според мене, One X - 18.000. Можеби иљадарка подоле ако сум ги преценил.

Може ли некој да ми каже дали сеуште важи новогодишната понуда на вип?

Колку интернет има вклучено во тарифата Vip Free S и Vip Free M ???

Не не тоа од пред 3месеци сеа се пак качени на пример типо беше 4999ден а сега е 5999ден и за други проверив покачени се

Не не тоа од пред 3месеци сеа се пак качени на пример типо беше 4999ден а сега е 5999ден и за други проверив покачени се
брат ја не знам кај гледаш... типо е 3500 на најмалата тарифа, види тамо намести 12/24 месеци договор... тарифата наместиси ја. различни цени се

Ти гледаш во тарифи а за ваучерот од вип што го даваат важи цената што е стаена за договор на неопределено време :). тие цени јас ги гледам и пратам

Ти гледаш во тарифи а за ваучерот од вип што го даваат важи цената што е стаена за договор на неопределено време :). тие цени јас ги гледам и пратам
иии интересно, многу паметни биле овие од вип бе... не сум знаел дека за ваучерите важи цената од неопределно време.

Подобар е каде каде One X од One S,ама негативните критики што ги читав,ме предомислија.Е сеа не знам дали се тоа изолирани случаи или не,ама кога веќе давам пари за добар телефон,нека не биде сјебан.
HTC мене отсекогаш ми се допаѓале,додека Самсунгот прави се поголеми и поголеми цигли,а и лично јас не сум љубител на Самсунг.А и цените се до небо,барем тука.

Сеа на сајтот на ВИП глеам,за HTC One S на тарифата No Limit,треба да се доплати плус 3.500 денари.

Патем,кажи ми,отприлика кои се цените на HTC One X и HTC One S половни ?
One s 19.000 den vidov na reklama5 isto i One x e tuka nekade so cenata ne e poskap od 20.000 den.
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=701131

Само мене не ми даваат ваучери овие шутрациве или што е финтава? 3 броја x 700 ден претплата и ништо не добивам хмм

На средина на Јануари бев да го продолжам договорот на пола месечна претплата (Smart М, кој веќе ми е поминат 3 месеци) и да земам Xperia Tipo....
Од претходно прашано(некаде пред Нова Година) во нивни салон како пресметуваат цени за соодветен модел, си пресметав дека истиот би ме чинел 2490 ден. т.е. 1999(основната цената што ја има во Free M тарифа) + 500 денари доплата!!!
Арно ама отпосле ми рекоа дека цената се одредува/ла за секој модел посебно и дека Типото ќе ме чини 3499 ден o_O

Денес чисто онака информативно повторно им се јавувам во контакт центар да прашам - ми викаат дека Експериата сега може да ја земам со доплата од 2490ден
Абе не се нормални :tapp:
Секоја недела различни цени имаат за мобилниве - човек просто да не знае по која математика се водат :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom