- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.969
Хаха добар ти е вицот.Арсенал со таа одбрана само на ПЕС може да го помине Баерн Минхен.
Ако играш ПЕС, ќе знаеш дека напишаново не ти е точно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха добар ти е вицот.Арсенал со таа одбрана само на ПЕС може да го помине Баерн Минхен.

Кладба? На шо сакаш, аватар, потпис, акаунт бришење.Арсенал ќе го помине Баерн.

Зависи ако јас играм со Арсенал ќе помине.Ако играш ПЕС, ќе знаеш дека напишаново не ти е точно![]()

Баерн ќе отпадне во 1/2 финале од Јунајтед или Барселона.
Догодина ќе освојат ЛШ Баварците, во првата сезона под водство на Гвардиола.
Арсенал ќе го помине Баерн.

..така се освојуваше ЛШ...како да не научивте дека ова е најнепревидливо натпреварување акде не секогаш победуваат најдобрите екипи..кога неможи Барселона на толкав огромен квалитет да ја одбрани титулата па за другото што правиме муабет..Ако идеш порано, ќе има. Побрзај :*еј утре треба да идам до тржиншни центар да купувам патики, ај кажими дали имаат од овие![]()
триес трети број и дали ке врне околу 2 саат

Во шо сакаш дека Пеп нема да биди успешен во Баерн? Мислам на ЛШ ... за во лигата и така и така имаат шанси освен Дортмунд нема кој да им парира, ама ваму ќе почека малку.. не е ова Барса, начека уигран тим со Меси Иниеста Чави во него, леле леле успеси 300. Бабами да беше тренер ќе освоеше барем еднаш..
Шо не зеде некој messed up тим моментално, пример Интер, и да видиме негови тренерски способности. Да го крени од дното на кое се наоѓа моментално и да го однеси пак на шампионскитет патеки?
Ама не, тој игра на сигурно, или барем мисли така. Знам дека ќе се побуни можеби некој на ова ама лично јас ич немам респект кон него како тренер. Не придонесе никаква нова филозофија со Барса. Истата игра ја продолжи, истата тактика, истите играчи, е жими Цеск го донесе. Аплаузи.
Cheers.

Во шо сакаш дека Пеп нема да биди успешен во Баерн? Мислам на ЛШ ... за во лигата и така и така имаат шанси освен Дортмунд нема кој да им парира, ама ваму ќе почека малку.. не е ова Барса, начека уигран тим со Меси Иниеста Чави во него, леле леле успеси 300. Бабами да беше тренер ќе освоеше барем еднаш..
Шо не зеде некој messed up тим моментално, пример Интер, и да видиме негови тренерски способности. Да го крени од дното на кое се наоѓа моментално и да го однеси пак на шампионскитет патеки?
Ама не, тој игра на сигурно, или барем мисли така. Знам дека ќе се побуни можеби некој на ова ама лично јас ич немам респект кон него како тренер. Не придонесе никаква нова филозофија со Барса. Истата игра ја продолжи, истата тактика, истите играчи, е жими Цеск го донесе. Аплаузи.
Cheers.

Eve ti kako golem fan na Murinjo(pretpostavuvam),ke te prasam edno prosto prasanje.Zasto Murinjo ne zedol ekipa kaj sto ne mu davaat minmimum 100.000.000€?
Cheers.

Eve ti kako golem fan na Murinjo(pretpostavuvam),ke te prasam edno prosto prasanje.Zasto Murinjo ne zedol ekipa kaj sto ne mu davaat minmimum 100.000.000€?
Eve ako zamine od Real ke odi vo PSG ili Celzi kaj sto ke dobie golema para za transferi.Neka gi prevzeme Milan ako saka da digne nekoj evropski gigant no toa nema da se sluci jasno kako den.
Vikas Pep gi prevzedol Barsa koga bile uigrani a nemas poima kolku glup ispadna so postov.Iako ne sum nivni fan,poveke znam od tebe iako ti si im lut rival.Da te potsetam samo deka Pep dojde na kormiloto vo 2008 od Barsa B.Wow dosol kako trener da bil na site evropski giganti ili samo na tim od 2-3liga?!Vikas isto deka podlogata bila namestena a ne pamtis deka gi prodade togas najdobriot napagac Eto,potoa Deco i hmmm eden od najdobrite igraci na Barsa Ronaldinho koj i na Bernabeu dobivase gromoglasen aplauz.Dali go pamtis ova ili ne ti teknuva?Podlogata bila namestena no neznaes deka taa godina gi frli vo ogan Pedro i Busquets ,koj potoa stanaa igracista.Isto ne gi donese Alves;Pique,Villa,Adriano,Jordi Alba itn.Tie i pred da dojde bile tuka,go cekale.Aj da ne ti objasnuvam koga se gleda deka nemas poima.Samo edno ke te prasam a prasanjeto e mnogu prosto.Koj ja osvoi La Liga vo 2007-2008 pred da dojde Pep?
Samo ke ti kazam Barsa bese ubedlivo,ubedlivo pozadi sampionot a bea treto mesto duri i pod Villareal.Da mladicu, dobro procita.
Isto taa godina Messi ne bese tolku dobar a i maka si imase so nekolku sitni povredi.Da ne tvrdis deka togas zarel i palel kako vo vremeto na Pep?
Vo momentov Ferguson,Guardiola i Murinho se najdobrite treneri i nema potreba od kontriranje i gluposti kakvi sto iznapisa.Ti dali bi prifatil zastava 101 koga bi imal bmw?
Kaj sto otide Jose,gi oslepi navivacite i im ostavi vo nasledstvo arogancija.Najveke se fati kaj Real izgleda.Toa ti e koga ke bides potrcko na Van Gaal firerot.Odlicen trener e Jose ,no arogancijata i toa beskonecna mu ostanala vo nadledstvo od doticniot firer.
Samo nemoj da reces ne ni go spomnav Murinho,zasto mi pisuvas za nego no diskusijava i mrzenjeto vase sprema Pep tamu vodi.A i da ke zaboravev.Da ne mislese deka Riijkard ja izmisli tiki-taka pa Pep samo ja prodolzi?Se znae koj go izvadi maksimumot od ova.
Ne mi e potreben tvoj odgovor,no nema potreba ni da komentiras koga ni odblisku ne ja razbiras La Liga,pa za posiroko da ne zboram. ;-)
Немој да заборавиш дека Мурињо го направи тој страшен состав со кој напраи бум низ Европа,токму поради страшниот стратег Пеп Гвардиола
Ето и плус 45 мил. за Ибрахимович.
Идемо прво со страшниве потези според тебе на Пеп...Продавањето на Ето,образложено погоре..Продавањето на Деко...Деко играч на залез од кариерата,нема ништо што да понуди.Роналдињо,кутриот 100 пати се покаја зошто ја ебеше ќерката на Рајкард.Причина која беше седнат на клупа и му беше уништена кариерата. Значи Пеп се ослободи од играчи кои не беа во состојба да придонесат нешто за Барса,ова му е паметна одлука,а не ти како што го величиш,демек и без овие играчишта,шо напраи.За Ето,повторно не коментирам.Смешки си жити се!
Мурињо во Интер имаше секое лето,односно тие 2лета колку што беше таму минимум 100 мил. евра?Немој да заборавиш дека Мурињо го направи тој страшен состав со кој напраи бум низ Европа,токму поради страшниот стратег Пеп Гвардиола
Ето и плус 45 мил. за Ибрахимович.
Викаш Мурињо,во Челзи и Реал направи тим со пари,а?Потоа викаш дека големиот Пеп ги донесе Виља(40мил)Алвеш(20 и кусур ако не се лажам),Жорди Алба?Овој дојде во времето на Тито.Пеп имал лимитиран буџет,од околу 20 мил,а?
Пеп продадал страшни играчи и после направил бум низ Европа и светот.Пеп ја создал денешнава Барса,а не била создадена уште пред да дојде онИдемо прво со страшниве потези според тебе на Пеп...Продавањето на Ето,образложено погоре..Продавањето на Деко...Деко играч на залез од кариерата,нема ништо што да понуди.Роналдињо,кутриот 100 пати се покаја зошто ја ебеше ќерката на Рајкард.Причина која беше седнат на клупа и му беше уништена кариерата. Значи Пеп се ослободи од играчи кои не беа во состојба да придонесат нешто за Барса,ова му е паметна одлука,а не ти како што го величиш,демек и без овие играчишта,шо напраи.За Ето,повторно не коментирам.
Му викаш на дечкото дека си нема појма од фудбал...Друже он ако си нема појма,ти можеш слободно да се убиеш.Слуши ми зборот.
Единствено што се слагам со тебе е за ароганцијата на Мурињо...Но каков и да е,може да се каже дека е голем тренер и моментално најголем тактичар.Комплетен тренер нема.Секој си има некои минуси. Но,сепак има некој кој е над сите останати.
Во последните 20тина години на врвот од тренерите дефинитивно се Фергусон и Венгер...Во оваа тесна листа веќе може да се смета и Мурињо,за неговите последни фантастични 10 години,всушност тука некаде,од почетокот на неговата тренерска кариера.
За Ла Лига,не сакам да зборувам,бидејќи не е овде местото...Но сум убеден дека немаш поим дечко. Проби напрај се паметен во некоја тема кадешто стварно имаш разбирање.
ПС: Една моја реченица за Гвардиола...Гвардиола оди во тимови на кои не им се потребни менаџери за да освојат...Кужиш?
Кога ќе се докаже Гвардиола во тим кој нема освоено титула 5-6 години и ќе го земи буквално од 7-8 место, а пази,гигант,тогаш можеме да го вметнеме во друштво на оние тројца.

.У право си друже Венгер е еден од најголемите со 0 трофеи
.Еден Анчелоти е 100 пати поуспешен тренер од овој твојот.