ne e ni za pocesni gragani, no ti tamu vleze prvTemata ne e za spomenici....!!!
ne e ni za pocesni gragani, no ti tamu vleze prvTemata ne e za spomenici....!!!
Стварно?ti moze da imas kolku sakas fetisi tvoi, no realnosta ne te prasuva ni tebe ni mene. toj covek za albancite e heroj...
koge ke masakrira ramush kolku sto pravil arkan togas da, do togas nemas pravo so nisto da gi sporeduvas, pa majku, vo 1999 bese vojnata, koga sakate moze da glumite deka se desilo pred iljada godini i nisto da ne znaete sto i kako se desilo. i aj dosta vise so slikava so gnasive, mislam interesno e ednas dvapati, go otekovte vise, ovie luge ne znaat ni sto sakaat, ne zemajte gi za albanciСтварно?
Можеби и за Србите Аркан е херој. Па да изградиме у Куманово еден споменик?
Така Македонија ќе биде земја со споменик за секој воен злосторник.
Следното е, можеби споменик за БинЛаден. Ќе барате сигурно и за него.
Овие ќе се љутат ако не изградиме:
А исто е индикативна, проверената албанска дволичност, во непочитувањето на бадинтеровиот принцип.
Исто така би сакал да свртам внимание на нашите гомнарски НВО-а (сите тие метаморфози, милчини, најчевски и слични амеби), кои повторно ни глас ни буква, не изустија по повод ова грубо кршење на бадинтеровиот принцип, со што уште еднаш се докажа дека тие не се ништо друго, освен платеници.
Ако беше обратна ситуација, до сеа на кур ќе ни се качеа, шеспати. Сите тие активистички пизди.
Ви сите вакви случаи, покажаа завидно ниво на селективност во пристапот кон човековите права, за кои наводно се тука.
„Ликвидирав српски полицајци, убивав српски цивили, отстранував непослушни Албанци. Постојано ги напаѓавме српските сили. Насекаде. Дење и ноќе. Без криење“, пишува бившиот командант на ОВК и поранешен косовски премиер во својата автобиографска книга „Приказна за војната и за слободата“. Хашкиот трибунал го ослободи Харадинај од обвиненијата за воени злосторстваkoge ke masakrira ramush kolku sto pravil arkan togas da, do togas nemas pravo so nisto da gi sporeduvas, pa majku, vo 1999 bese vojnata, koga sakate moze da glumite deka se desilo pred iljada godini i nisto da ne znaete sto i kako se desilo. i aj dosta vise so slikava so gnasive, mislam interesno e ednas dvapati, go otekovte vise, ovie luge ne znaat ni sto sakaat, ne zemajte gi za albanci
ako vie se odlucite da ja zemete stranata na srbija mesto haskiot sud i evropa, toa e drugo nesto. tuka se zboruva za dva sprotivstaveni idei„Ликвидирав српски полицајци, убивав српски цивили, отстранував непослушни Албанци. Постојано ги напаѓавме српските сили. Насекаде. Дење и ноќе. Без криење“, пишува бившиот командант на ОВК и поранешен косовски премиер во својата автобиографска книга „Приказна за војната и за слободата“. Хашкиот трибунал го ослободи Харадинај од обвиненијата за воени злосторства
злосторник е злосторник
мене ми се и овој и аркан исти БУКВАЛНО исти
не го прави него помал злосторник ако немал време да убие уште 2-3 повеке
Смешно и трагично. Завземам Македонска страна, не Српска или Европска, а ти завземаш страна на еден воен злосторник.ako vie se odlucite da ja zemete stranata na srbija mesto haskiot sud i evropa, toa e drugo nesto. tuka se zboruva za dva sprotivstaveni idei
makedonskata strana nema vrska so slucajot, od koga vie tolku ramnodusni pa da ne gi prifakate nekojsi heroi koi pravile "zlostorstva", tolku li imate grizja na sovestaСмешно и трагично. Завземам Македонска страна, не Српска или Европска, а ти завземаш страна на еден воен злосторник.
Немој да се навредиш ама појма немаш со темава. Кратко и јасно, Рамуш Харадинај е воен злосторник, убивал и вадел органи на невини луѓе, ако има прилика пак ќе го прави истото, а во меѓувеме ќе се занимава со шверц на дрога и оружје. Тој треба да биде прогласен за непожелна личност во Македонија, а не за почесен граѓанин на Тетово. Да му се во тоа честа!makedonskata strana nema vrska so slucajot, od koga vie tolku ramnodusni pa da ne gi prifakate nekojsi heroi koi pravile "zlostorstva", tolku li imate grizja na sovesta
Daj de dokazi , kade vadel organi , koga , na kogo , pa na kogo prodal , kogo go ubil itn .. ?Немој да се навредиш ама појма немаш со темава. Кратко и јасно, Рамуш Харадинај е воен злосторник, убивал и вадел органи на невини луѓе, ако има прилика пак ќе го прави истото, а во меѓувеме ќе се занимава со шверц на дрога и оружје. Тој треба да биде прогласен за непожелна личност во Македонија, а не за почесен граѓанин на Тетово. Да му се во тоа честа!
koga znam deka luge kako tebe ne se faktor za nisto ne se navreduvam, toa vadenje organi i ubivanje napamet si go naucil a? oti vrksa nemas so realnite nastani, nemoj da se navredisНемој да се навредиш ама појма немаш со темава. Кратко и јасно, Рамуш Харадинај е воен злосторник, убивал и вадел органи на невини луѓе, ако има прилика пак ќе го прави истото, а во меѓувеме ќе се занимава со шверц на дрога и оружје. Тој треба да биде прогласен за непожелна личност во Македонија, а не за почесен граѓанин на Тетово. Да му се во тоа честа!
Зошто се правиш мутавко кога знаеш дека е така. Доволно е да му ја прочиташ неговата книга каде што тој се фали со тоа.Daj de dokazi , kade vadel organi , koga , na kogo , pa na kogo prodal , kogo go ubil itn .. ?
Сигурно луѓето сами не си ги ваделе органите. Ништо чудо сега да напишеш оти тоа е се Српско масло и тие биле тајни агенти на Србија. Веќе виденоkoga znam deka luge kako tebe ne se faktor za nisto ne se navreduvam, toa vadenje organi i ubivanje napamet si go naucil a? oti vrksa nemas so realnite nastani, nemoj da se navredis
Ramus Haradinaj napisal kniga ? Oda kade tie ova ?Зошто се правиш мутавко кога знаеш дека е така. Доволно е да му ја прочиташ неговата книга каде што тој се фали со тоа.
ne sakam da dokazam sto pravil ili ne napravil ramush, poentata mi e da ti pokazam deka i da napravil zlostorstva i da ne napravil za vas nema vrska, vie go terate filmot kako i da e, 90% od vas vo makedonija koga se raboti za kosovo blindly veruvate na srbite za sto i da e, i ako si nemate blaga veza so realnite slucuvanjaЗошто се правиш мутавко кога знаеш дека е така. Доволно е да му ја прочиташ неговата книга каде што тој се фали со тоа.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:14 ---
Сигурно луѓето сами не си ги ваделе органите. Ништо чудо сега да напишеш оти тоа е се Српско масло и тие биле тајни агенти на Србија. Веќе видено