HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Пу ќерата си реков награда ќе добијам.Перси![]()
Бонус прашање за Вас: Kако изгледа Welbeck на сликата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пу ќерата си реков награда ќе добијам.Перси![]()

ала меси помина 3-4ца ,издрибла и нафрли у 16ник али немаше реализација од колегите ,од сеа ке си го пратам редовно виган ,ако е таков играч ко шо мислам дека е САФ има
X1000000патикако некој што нема врска од фудбал :OПу ќерата си реков награда ќе добијам.
Бонус прашање за Вас: Kако изгледа Welbeck на сликата?
И така понижување е да игра за У21...Phil Jones is withdrawn from the England U21 squad.
Почна ова![]()
За Жерард ај заслужено е ама наградата за У21 ја дадоа на Хендо, а второ место заврши Мартин КелиКолку за информација Велбек заврши на второ место за играч на годината за Англија, Заха на трето за U21....
..Какви дрва беа Англичаниве искрено не се замарам многу за наградите, чисто ради информација постирав...За Жерард ај заслужено е ама наградата за У21 ја дадоа на Хендо, а второ место заврши Мартин Кели![]()
..
Не ми е многу грижа што некој наш играч не ја зема наградата ама барем да ја дадоа на некој што навистина ја заслужуваше како на пример Вилшер од Арсенал.Какви дрва беа Англичаниве искрено не се замарам многу за наградите, чисто ради информација постирав...
Вилшир нема играно фудбал во 2012 освен последните месец-два не зезај и ти сега...а дека го бива дечкото го биваНе ми е многу грижа што некој наш играч не ја зема наградата ама барем да ја дадоа на некој што навистина ја заслужуваше како на пример Вилшер од Арсенал.
Зборот ми беше дека има многу подобри играчи и од Хендо и од Кели.Вилшир нема играно во фудбал 201освен последите месец-два не зезај и ти сега...а дека го бива дечкото го бива
Де кажи кои се тие подобри. Заха нели?Зборот ми беше дека има многу подобри играчи и од Хендо и од Кели.
Не Заха го немам гледано само на youtube клипови и не можам да кажам еве ќе ти набрјам неколку Англиски играчи до 21 кој се подобри Џек Вилшер, Фил Џонс, Кајл Вокер.Де кажи кои се тие подобри. Заха нели?
Не, Инс.Де кажи кои се тие подобри. Заха нели?