Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Заборавив да пишам вчера ,ја глеав виган саутемптон во 91мин. дури влезе анџело ,али имаше еден потег :cuc::cuc::cuc: ала меси помина 3-4ца ,издрибла и нафрли у 16ник али немаше реализација од колегите ,од сеа ке си го пратам редовно виган ,ако е таков играч ко шо мислам дека е САФ има:cuc:X1000000пати
а нас ни останува да чекаме до година да го глеаме

ixrbOLWfKXjFT.gif

Колку за информација Велбек заврши на второ место за играч на годината за Англија, Заха на трето за U21....

Колку за информација Велбек заврши на второ место за играч на годината за Англија, Заха на трето за U21....
За Жерард ај заслужено е ама наградата за У21 ја дадоа на Хендо, а второ место заврши Мартин Кели:pos: :tapp:..

За Жерард ај заслужено е ама наградата за У21 ја дадоа на Хендо, а второ место заврши Мартин Кели:pos: :tapp:..
Какви дрва беа Англичаниве искрено не се замарам многу за наградите, чисто ради информација постирав...

Какви дрва беа Англичаниве искрено не се замарам многу за наградите, чисто ради информација постирав...
Не ми е многу грижа што некој наш играч не ја зема наградата ама барем да ја дадоа на некој што навистина ја заслужуваше како на пример Вилшер од Арсенал.

Не ми е многу грижа што некој наш играч не ја зема наградата ама барем да ја дадоа на некој што навистина ја заслужуваше како на пример Вилшер од Арсенал.
Вилшир нема играно фудбал во 2012 освен последните месец-два не зезај и ти сега...а дека го бива дечкото го бива

Вилшир нема играно во фудбал 201освен последите месец-два не зезај и ти сега...а дека го бива дечкото го бива
Зборот ми беше дека има многу подобри играчи и од Хендо и од Кели.

Де кажи кои се тие подобри. Заха нели?
Не Заха го немам гледано само на youtube клипови и не можам да кажам еве ќе ти набрјам неколку Англиски играчи до 21 кој се подобри Џек Вилшер, Фил Џонс, Кајл Вокер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom