- Член од
- 23 септември 2009
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 46
Има страница, bluezone.com.mk од каде се праќаат по 2 бесплатни пораки дневно.
ama kon eden ist broj 2 poraki GODISNO
Има страница, bluezone.com.mk од каде се праќаат по 2 бесплатни пораки дневно.
Доживотно мислиш Да беше годишно ќе можеш пак да пратам таму кај што ми требаше:nesum:ama kon eden ist broj 2 poraki GODISNO
Lele idiotkaaaaaaПРИЗНАЈТЕ ДЕКА ВЕ ЗЕЗНАВ!
Гарант се полакомивте и мислевте дека ке ви кажам како да праќате бесплатни пораки, така?
баг на т-мобиле? не ми се верува.. чисто сумљам.. ај баш мене прати ми 6 пораки и ке ми докажеш.. ако ти треба број пиши ППИма баг или некоја грешка на страницата на t-mobile и од таму си праќам колку сакам. Нема да го кажам тоа пошо после сите ќе навалат и ќе приметат=)
na sto prakas besplatni poraki???? kadeee kazi siti se?? imase na eden sajt ringejaja.com.mk go otkriv pred nepoln mesec prakv do sea( i toa mozese anonimni ali ja otkirja fintata i gi blokiraajas e registrirav bez nikkov problem super e prajka sms ama mislam deka e 2 na 24h kako idae ok E
И кај мене не се отвара на т-мобиле кога користам мозила фајрфокс, додека со интернер експлорер е се нормално. Се гледа дека лажеш во врска со праќањето на повеќе од 5 пораки дневно :smir:Има баг или некоја грешка на страницата на t-mobile и од таму си праќам колку сакам. Нема да го кажам тоа пошо после сите ќе навалат и ќе приметат=)
Тоа е сеа од пред недела дена што неможеш да се логираш. Инаку да ми заврши кредитот и ќе ти објаснам и тебе и на фри бој дека не лажам. За возврат очекувам пиво=)И кај мене не се отвара на т-мобиле кога користам мозила фајрфокс, додека со интернер експлорер е се нормално. Се гледа дека лажеш во врска со праќањето на повеќе од 5 пораки дневно :smir:
Да де.
не забележа дека постот е постар од 5 години? :smir: и дека цитираната не е член на форумот повеќе? :pos2:Lele idiotkaaaaaa
Bidi sigurna deka NE ME ZEZNA. Koga go vidov topikot prvo sto pomisliv e deka nekoj prasuva za vakva strana i deka drugi ke postiraat vakvi strani, taka da ama IC NE NE ZAEBA, bas naprotiv, samo si pokaza koj debil si i kolku prosto si mislis deka ke ne "zeznes" ne mi se verue
Вашето барање не содржи нови податоци.ДАЈ БЕ КАЖЕТЕ СТРАНА ЗА БЕСПЛАТНИ ПОРАКИ ЗА ПРАКАЊЕ ......
пред секоја порака пиши вака:како можам да праќам бесплатни смс од мојот мобилен ?