Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Captain Blackadder & Lieutenant George

6480938_700b.jpg

Ах колку ми фалит серијава.

И јас ова прашувам. Вреди?
Сношти ја гледав првата епизода и многу ми се допадна. Како Game of Thrones во Вашингтон е. :P

Глумата е каква што може да се очекува од таков ансамбл на актери - перфектна. Плус, David Fincher е режисер. :D

Ninja Mission Force, веб серија налик на "Kung Pow" и "What's up, Tiger Lily" која креаторите исто како тие филмови земаат стари експлотациони филмови од различни жанрови како кунг фу па се до гладијаторски филмови(Little Italy :pos:) и заедно со нови снимки и гласови ги претвараат во добри зебанции. Епизодите траат 10-15 минути и вредат да се изгледаат ако ваков хумор ви е по вкус.

http://blip.tv/ninjathemissionforce#!page=2
Првата епизода е Ninja Beginator

I need you to track an old friend, they call him The Man With No Name. His name is Tim. A faceless elite spy and a master of disguise. No one knows how he looks like. Here is a picture. :pos:

Biggus Dickus wot Немојте да ми речите дека не го следите ова ремек дело http://www.imdb.com/title/tt1486217/?ref_=sr_6

Супер е Арчер. Си ја чекам секоја наредна сезона редовно. Анимацијата ме потсеќаше на Фриски Динго и отпрвин затоа не ми се допаѓаше мислејќи дека ке биде нешто како тоа ама откако изгледав две епизоди одма се навлеков. Зверска е серијава стварно. Доктор Кригер ми е најомилен лик после Сирил.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 11:27 ---
многу комплицирано тоа... си гледам ова :D

Случајно ја начекав на Fox, и оттогаш редовно ја следам, кај да е и ќе ја симнам и се ќе изгледам. Ама не знам оти онакво чудо не сте го спомнале порано, ебаго. :D

Се спомнало, чинаме Бигус Дикус ми ја препорачуваше, кај мене уште не дојдела на ред за жал.. (n)

Налетав на една британска серија, ја загледав, ми се допадна и си велам ај да ви ја препорачам. Станува збор за Utopia, британска драма со елементи на трилер и мистерија во шест дела. До сега се излезени три епизоди.

Препорака: бидејќи серијата е преполна со убавини, кадри, пејзажи и што ти знам, треба да се гледа исклучиво во HD.

u11.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom