- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Од кај знаеш дека сум 16 ? може сум глумел патолошки лажго во темите каде сум кажувал колку години имам.Кажа човекот со 16 години.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај знаеш дека сум 16 ? може сум глумел патолошки лажго во темите каде сум кажувал колку години имам.Кажа човекот со 16 години.
Патолошки лажго е болест која треба да се лечи и или си болен од таа болест или не си,глумење тука нема.Од кај знаеш дека сум 16 ? може сум глумел патолошки лажго во темите каде сум кажувал колку години имам.
Дете ако уште не ти е јасно од кај знам колку год имаш,ти пишува на профилотОд кај знаеш дека сум 16 ? може сум глумел патолошки лажго во темите каде сум кажувал колку години имам.
хахах. има една поука кој гласи вака
Може сум излажал и да болен сум и помалку ретардиран.Патолошки лажго е болест која треба да се лечи и или си болен од таа болест или не си,глумење тука нема.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 16:39 ---
Дете ако уште не ти е јасно од кај знам колку год имаш,ти пишува на профилот![]()
ако се повтора не знам со кое лице че му пишиш нешто овде на форумофУбаво кажа погоре Крејзи ин лав.... Посебно ти со Ливерпулов заклучај си ги овие денови затоа што веќе никад нема да се повторат!
Згодни цури и издржливост не е проблем.Три пати орален и еднаш секс со три жени, многу издржливи маживе![]()