Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Малку пецкања, ништо страшно :D
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 01:48 ---

сА согласувам :)
а башка може да и се исплати... ќе рече на пример овој ми се свиѓа и одма и го носиме... тука нема утка ние ко ќе се потрудиме....хахаххаха

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
а башка може да и се исплати... ќе рече на пример овој ми се свиѓа и одма и го носиме... тука нема утка ние ко ќе се потрудиме....хахаххаха
Ако не се согласи одма вадиме две јајца, ги праиме кајгана (у наш стил) и му ги нудиме ко мито, што човек повеќе би посакал на овој сФет? :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ииии видиш, добра идеја ти е оваа :icon_lol: Ај можеби ќе склучиме некаков договор, ама можеби:pos:Ај сеа доста офтопик :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ако не се согласи одма вадиме две јајца, ги праиме кајгана (у наш стил) и му ги нудиме ко мито, што човек повеќе би посакал на овој сФет? :)
абе брат иам и боље идеа... а да земе онда другарки со нејзе? :D шо викаш ќе се лутиш ако викне некоја другарка?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
абе брат иам и боље идеа... а да земе онда другарки со нејзе? :D шо викаш ќе се лутиш ако викне некоја другарка?
Хахаха...леле како ќе ни ги избришат сите постови утре :ROFLMAO:

Да се лути може само Чкрапјата наша но, ако добро приметив, нема да доаѓа така да, слободно и со задоволство. Мада, како што напоменав тоа не ми е примарна цел за која што доаѓам но, ќе се повторам, не би се противел :) :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
bebush и јас ќе чекаме такси во 21 часот кај Плоштад Слобода/ониеилетечи пацови што се клецаат овај де гулаби. За првите двајца што ќе дојдат следуе попуст да го делат таксито со нас.
kooperativa?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
bebush и јас ќе чекаме такси во 21 часот кај Плоштад Слобода/ониеилетечи пацови што се клецаат овај де гулаби. За првите двајца што ќе дојдат следуе попуст да го делат таксито со нас.
kooperativa?
фала држе, али јас ќе бидам во орхидеја во 20:30ч. кај мене во кола има место за 2-ца, па ако некој сака, нека каже да го соберам аеродром па во тој правец према кафана

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
фала држе, али јас ќе бидам во орхидеја во 20:30ч. кај мене во кола има место за 2-ца, па ако некој сака, нека каже да го соберам аеродром па во тој правец према кафана
Домаќине, се гледаме во 20:30:D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас идам од Ѓорче со аФтомобил, го собирам и Werther па има место за уште двајца до околија Тафталиџе/Карпош4/Козле, не е проблем да напраам мало но значајно кругче да соберам некој.

Ilumious три дена ми треба името да ти го погодам, не се изјасни дали доВаЏаш, ако си за, кажи ми, ај вил пук ју ап :sneaky:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
мене од водно ? :D и така поминуваш од тука сепак ако има уште место

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Дечки, јас се извинувам но ќе морам да ви откажам од објективни човечки причини. Имаме смртен случај во фамилија. Во друга прилика колеги форумџии. Останете со добро здравје и напијте се една за мене таму.Поздрав
Прими сочувство, Ники, жалам:( . Во наредна прилика се гледаме:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
И мериџејн појзн ќе дое, вие неколкумина ја знаете...другите шо не ја знаете ќе ја запознаете.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас идам од Ѓорче со аФтомобил, го собирам и Werther па има место за уште двајца до околија Тафталиџе/Карпош4/Козле, не е проблем да напраам мало но значајно кругче да соберам некој.

Ilumious три дена ми треба името да ти го погодам, не се изјасни дали доВаЏаш, ако си за, кажи ми, ај вил пук ју ап :sneaky:
Ноуп, на роденден сум :/ нареден пат идеме заедно колега :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ноуп, на роденден сум :/ нареден пат идеме заедно колега :D
Добро :) Јас да те прашам, мора прво маалските :ROFLMAO:

Како и да е, пополнив места, ќе се истовараме „лајк а босови енд босица“

Kajgana Shop

На врв Bottom