Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
решив да играм на батл нет, и нели све имам инсталирано и ја симнувам мапата од гетдота и ја ставам во фолдерот Maps/Download и океј.. оклучувам gproxy.exe влегувам, се логирам и одам да играм дота, и кога влегувам во некој ХОСТ ми покажува дека ја „немам“ мапата симнато.. зошто вака ?!
ја бришев, ја ставев одново ама пак исто :mad:

некое чаре?:facepalm:

Имам едно прашање, дали некој овде на форумот знае како се инсталираат игри на оперативниот систем Линукс (Сакам да ја инсталирам The Elder Scrolls III - Morrowind)

Имам едно прашање, дали некој овде на форумот знае како се инсталираат игри на оперативниот систем Линукс (Сакам да ја инсталирам The Elder Scrolls III - Morrowind)

Тешко. Пробај преку Wine.

Секогаш кога сакам да играм игра на макс. резолуција 1680х1050 Играта ми забегува на десно. Пола екран ми е црн а другата половина ми е пола игра :( Помош?

Секогаш кога сакам да играм игра на макс. резолуција 1680х1050 Играта ми забегува на десно. Пола екран ми е црн а другата половина ми е пола игра :( Помош?
Да не имаш во опциите на графичката ставено 2 монитора, па некако да ја дели сликата?

Moze li nekoj da mi pomogne. Gledaj sea problemot mi e vo dzojstikot, ne mi raboti. Koa go vnesam vo pc nisto ne se slucuva, e dobivam ni notifikacija nitu dzojstikot mi sveti. Mislam deka pricinata e vo toa sto ne go "safely remove" od pc poveke pati. Dali nekoj znae kako da popravam?

Moze li nekoj da mi pomogne. Gledaj sea problemot mi e vo dzojstikot, ne mi raboti. Koa go vnesam vo pc nisto ne se slucuva, e dobivam ni notifikacija nitu dzojstikot mi sveti. Mislam deka pricinata e vo toa sto ne go "safely remove" od pc poveke pati. Dali nekoj znae kako da popravam?

За почеток стави го во друга порта и види дали ќе проработи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom