Препораки за игри

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Decki sto mislite za igrata mmorpg "Path of exile" . Igrata e mnogu slicna kao diablo 3 i torchlight 2. I so e najdobro free ti play e. Dali vredi 5gb?
Вреди. Многу слична со диабло 2, солидна графика и лизга и на постари машини. И што е најбитно не е лесна како срањето д3 .

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Се мислам за неа, ама неам некоја желба да ја играм. Не ми праат мерак фантазерски игри, а пофантазерска од GTA има ли?:D
Си ги чекам у поблиска иднина Sniper GW 2(124234 пати ја одложуваат), a тепам време со DotA 2 и ПЕС.
Може да се проба некоја пуцачка слична на CoD, MoH, BF и остали воени игри, во случај да излезе у блиска иднина.
da fuq???

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Деновиве ќе ја пробам Path of Exile, самошо мразам онлајн играње..

Иначе некоја препорака како Portal, qube..? Ден-два-три мозгање..

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Како портал нешто слично ти е Quantum Conundrum, интересна беше кога ја пробав, вреди да се ѕирне.

Туку знае ли некој нешто слично на Civilization или Total War серијалите, нешто turn-based со замоци ова она, кралства нешо.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Како портал нешто слично ти е Quantum Conundrum, интересна беше кога ја пробав, вреди да се ѕирне.

Туку знае ли некој нешто слично на Civilization или Total War серијалите, нешто turn-based со замоци ова она, кралства нешо.
http://www.youtube.com/watch?v=c7oirnOzAcc

settlers, ne e turn based ako ne ti smeta

Член од
13 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
3
nema veke igri :(:( strategii veke ne se pravat ili se pravat ama mn malku,imame Call of duty 3,4,5,6 i milion drugi shto gi kopiraa so nikakva prikazna Samo lskava GRAfika samo trcish kako lud vo stil Cak Noris sam protiv site I nekolku isklucoci kao Assassin Creed 1,2... i da ne gi zaboravam sportskite ama dobro vo niv nema prikazna samo update na postarite.... Ili najverojatno ne sum veke dete pa sea posle igrano edno 10 god eden kup igri....

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
nema veke igri :(:( strategii veke ne se pravat ili se pravat ama mn malku,imame Call of duty 3,4,5,6 i milion drugi shto gi kopiraa so nikakva prikazna Samo lskava GRAfika samo trcish kako lud vo stil Cak Noris sam protiv site I nekolku isklucoci kao Assassin Creed 1,2... i da ne gi zaboravam sportskite ama dobro vo niv nema prikazna samo update na postarite.... Ili najverojatno ne sum veke dete pa sea posle igrano edno 10 god eden kup igri....
Ако сакаш добра приказна, почни да играш RPG игри. На пример, Mass Effect пробај ја.

Или, ако сакаш нешто поново, ѕирни ја The Walking Dead.

Aко сакаш уште препораки, кажи што игри играш...какви стратегии, какви акциони, на што се фокусираш...

Член од
13 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
3
Ако сакаш добра приказна, почни да играш RPG игри. На пример, Mass Effect пробај ја.

Aко сакаш уште препораки, кажи што игри играш...какви стратегии, какви акциони, на што се фокусираш...

Fala na preporakata ama veke gi imam pominato i mass effect 1,2,3 so prefrluvanje na save i toa nekolku pati da vidam razlicni zavrshetoci Dr RPG Gothic poredicata, Skyrim,Fallout,Risen 1.2 ,Kingoms of Amalur,Fable,Witcher itn itn za Walking dead fala shto me potseti ja igrav do 3 epizoda posle sum ja zaboravil da ja prodolzam.Inaku nema odreden shto tocno igram kako glavnina ama najmnogu me vlecat strategii i RPG a se shto e dobro go probam prvo pa kako me zavlece.ne gi sakam mn sportskite ama ja imam i FIFA13 za so drugari

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Fala na preporakata ama veke gi imam pominato i mass effect 1,2,3 so prefrluvanje na save i toa nekolku pati da vidam razlicni zavrshetoci Dr RPG Gothic poredicata, Skyrim,Fallout,Risen 1.2 ,Kingoms of Amalur,Fable,Witcher itn itn za Walking dead fala shto me potseti ja igrav do 3 epizoda posle sum ja zaboravil da ja prodolzam.Inaku nema odreden shto tocno igram kako glavnina ama najmnogu me vlecat strategii i RPG a se shto e dobro go probam prvo pa kako me zavlece.ne gi sakam mn sportskite ama ja imam i FIFA13 za so drugari
Dark Souls :P

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Епа, за жал, како што рече и самиот, нема многу стратегии во последно време. Јас ја чекам Company of Heroes 2.

Ако ги немаш досега играно, пробај ги игрите од Men of War серијалот. Според мене, тие се едни од најдобрите стратегии, ама не се за секого.

А инаку, како што рече wot, пробај ја Dark Souls. :D

Член од
13 јуни 2012
Мислења
28
Поени од реакции
3
Da Men of War edni od najdobrite ama i naj teshkite sekoj nemoze da gi igra Frontline isto mn teshka strategija od postarite,meseci imam pominato na nea.Dark Souls ke ja probam ne sum ja sretnal dosega(y)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Da Men of War edni od najdobrite ama i naj teshkite sekoj nemoze da gi igra Frontline isto mn teshka strategija od postarite,meseci imam pominato na nea.Dark Souls ke ja probam ne sum ja sretnal dosega(y)
Да знаеш дека и Dark Souls е една од најтешките игри. :P

И на неа ќе врвиш месеци дури да ја свртиш. :P

Kajgana Shop

На врв Bottom