Само уште финишинг му фали на малиот.
Видете, познавам многу фанови на Манчестер, огромен процент се како овој Гигс шо го критикува Велбек, фудбалски неписмењаци.
И не е страшно, секој фан клуб страда од такви.
Сигурен сум дека и за Роналдо истото го зборел, глеј го овој, само дрибла со нозете као кокошка, поима нема, доста му се дава шанса бла бла бла...
Типично изедено факално гомце бидејќи е игнорантен на фактот дека поим нема од фудбал и околностите кои се потребни за да успее.
Па уште вика нека го пуштат со Реал да ве демантира сите, као демек Реал е крофна екипа и е многу лесна за да се докаже некој против нив.
Али ако, ваквите се благодет за да се има претстава што е обичен неписмен фудбалски фан.
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 08:54 ---
Иначе глејте колку е проѕирен просечниот фудбалски фан, бидејќи морав да ја гледам вчера вашава утакмица место реал, забележав дека на неколку контри што ги имаа Јунајтед, Руни направи катастрофални две грешки кои резултираа со контра на Саутемптон и фаул од Керик кој мораше да го направи заради флеката Руни.
Е сега, он не го критикува Вејн, туку Дени Велбек. Дете на Манчестер, гордост на Манкуниа, огромен потенцијал, со забрзување и трк како Анри што го имаше на времето, со одлични способности за задржување на топката. Е сега нормално не е завршен продукт, самиот Фергусон кажува за него дека со време и утакмици under his belt ќе му се подобри и финишинг и компоужр и све, али не.
Некое ботче во Скопје во пувеж земјата Македонија, смета дека Велбек игра со врски и дека не заслужува воопшто да игра, бидејќи му се може бе.
Има компјутер, има сопствено "стручно мислење" и сега ќе пробува да каже нешто што наликува на паметен исказ.
Мене само ме буни овој illuminus или како и да е, што се мачи да објаснува.
Остај ги бре нека живеат во нивната игнорантност, не вредат да трошиш букви од тастатура. (Која иронија, и ја трошам на нив)

Овие како Гигс се како некои досадни новинарчиња од Дејли Мејл.