Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
значи, нов профил да си отворам ко така, а? :D шо че прам инаку до мај 2014? :vozbud:

Не бе Мај, уште во Март ќе ја осигураме со победа на гости кај Карамеливе...марк мај вордс:pos:

Ако не ти се чека, прави нов, еве ветувам нема да те пријавам за двоен јузер, само јави се кај Јунајтедгирл а.к.а Кантона, тој/таа знае како идат тие работи, да те упати, ќе ти помогне и да се камуфлираш полесно :pos:

Не бе Мај, уште во Март ќе ја осигураме со победа на гости кај Карамеливе...марк мај вордс:pos:

Ако не ти се чека, прави нов, еве ветувам нема да те пријавам за двоен јузер, само јави се кај Јунајтедгирл а.к.а Кантона, тој/таа знае како идат тие работи, да те упати, ќе ти помогне и да се камуфлираш полесно :pos:
немај гајле, нема да имам никаков проблем, имам способности за камуфлажа ко камелеон, брзина на мачка и рефлекс на мунгос :pos:
:D

инаку, да се вратиме он топик. после кутињо-ЗАРАТЕ. е сега незнам каков смеко да ставам тука. дали :facepalm: или :tapp:. станавме секнд ченс клуб, ама во случајов со овој хандред ченс клуб.
еве и линкче
http://www.sportsworldreport.com/ar...-transfer-rumours-zarate-coutinho-medical.htm

а некој станал модератор, или само шпекулација е? ајде со среќа модераторството, имаш целосна моја поддршка. исто и ја од тебе очекувам поддршка кога ќе провоцирам, ти да не ме банираш :D

а инаку незнам ја зошто се расправате, кој бил повеќе крив, дали бенитез, кени или роџерс, хоџсон, или пак памела андерсон за моменталната ситуација во ливерпул. одговорот е јасен и едноставен-криви се сите и сите имаат удел во оваа моментална ситуација, прво од рафа, кој во последната година беше ко изгубен македонски ракометар на СП, па после преку хоџсон, кој прописно се избламира и донесе разно ѓубре во тимот, па преку кени, кој потроши куп пари за ништо, а да не прајме муабет дека ни еден од тие играчи не чини, освен суарез и на крај да стигниме до роџо, кој тактички се губи одвреме навреме и на тој начин клубот трпи порази на утакмици на кои никако не смее ни да помисли на такво нешто. ако некој се покажел досега, немаше доовде да бидиме, то е барем јасно.

Е тоа е тоа шо јадам гомна.....

Затоа кажувам дека Роџо е најмалку крив за денешнава ситуација.
Затоа кажувам подобро да се остави Роџерс за да се стабилизираат работите малку во клубот.... во смисол на промени на играчи, кадар и такви работи.
Да се смират турбуленциите.... па потоа да се размислува за чекор повеќе.
Се наеднаш не бива...... па макар и Eric J. Biafranić се одкаже уште еднаш од форумот.:D
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 14:30 ---

Него каде ти стана модератор бре.... на калакурницава Фудбал?

Него каде ти стана модератор бре.... на калакурницава Фудбал?

Да бе, само не знам дали :sneaky: или :unsure:
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 14:36 ---

Јас го сакам ко играч и би било добро да дојде, според мене само кажи ми, што мислиш, колку ќе се тепаат на терен Стариџ, Суарез и Зарате за кој повеќе да ја има топката.

Кој од кој посебичен.

Јас го сакам ко играч и би било добро да дојде, според мене само кажи ми, што мислиш, колку ќе се тепаат на терен Стариџ, Суарез и Зарате за кој повеќе да ја има топката.

Кој од кој посебичен.

Прашањето ми е дали си тука во Фудбалов Модератор?

За Зарате шпекулацијата е срање!;)

Во цел подфорум за фудбал и фанклубови, сФе.

Браво браво.....(y)

Сега сакам ГЛАНЦ да биде темава ко со Глос да се чистела! :sneaky:

Браво браво.....(y)

Сега сакам ГЛАНЦ да биде темава ко со Глос да се чистела! :sneaky:

Знаеш како се чувствувам, како си ја поврзувам ситуацијава?

Ко да сум станал џандар (плавец) и сите у маало да ми бараат казни да им кинам, жими сФе:pos:

Ко да сум станал џандар (плавец) и сите у маало да ми бараат казни да им кинам, жими сФе:pos:

Па впорчем во виртуелниот свет си тоа... ЏАНДАР!:D

Кој од кој посебичен.
јас го неќам во никој случај. дури тогаш тимот ќе страда задари нивната себичност, или пак да си дојде венгер или мур за тренер, па да им кажи кај им е местото.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 15:05 ---

сакаш да ти кажам еден виц за цајкан? :D

Сајбер Грујо во подфорум фудбал:ROFLMAO:

Џандаааааааар..... ова .... Модератооооор, збираааа!:pos:

Знаеш што си ако не си ставеш Значка на профилна слика.... знаеш нели!:sneaky:

Џандаааааааар..... ова .... Модератооооор, збираааа!:pos:

Знаеш што си ако не си ставеш Значка на профилна слика.... знаеш нели!:sneaky:

asd.jpg
:sneaky:
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 15:11 ---
нема вицеви, се е вистина :pos::D:ROFLMAO:

Сега следи „па нема, кај смее да има...ај магла“ :pos:

Kajgana Shop