Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Комарџии ај коментар ќе ве молам кој е поупатен за комбинацијава храбра што ја напраив...???

Астон Вила-Њукасл 2

КПР-Сити 2-2

Сандерленд-Свонси Г-Г

Би ја пробал за стотче...

Или втора опција место Њукасл,Јуве 2ка!

Комарџии ај коментар ќе ве молам кој е поупатен за комбинацијава храбра што ја напраив...???

Астон Вила-Њукасл 2

КПР-Сити 2-2

Сандерленд-Свонси Г-Г

Па во последно време Астон Вила се разигра , а Њукасл во остатоков од сезонава незнам како во гости ќе постигнува голови без Демба Ба. Сумљива ми е и мене. А Јувентус мислам дека во никој случај не е двојка. Ќе им пушти на Лацио да си играат финале со Рома, а за таа услуга Лацио ќе им ги даде бодовите во Лигата. За италијанско поштено и многу реално. Иако може да изиграат нерешено па во продолжение Лацио да победи, иако Јуве е кај кај појак состав.

Астон Вила-Њукасл 2

КПР-Сити 2-2

Сандерленд-Свонси Г-Г

QPR игра се посолидно, се гледа огромна желба кај нив за опстанок, фактот дека Реднап седна неколку играчи на клупа, вроди со плод...
Ја на поситно ке ја пуштам х-2 што ми е доста изгледно, дека Сити касно игра во гости, и х-х шарам барам на ризик...

QPR игра се посолидно, се гледа огромна желба кај нив за опстанок, фактот дека Реднап седна неколку играчи на клупа, вроди со плод...
Ја на поситно ке ја пуштам х-2 што ми е доста изгледно, дека Сити касно игра во гости, и х-х шарам барам на ризик...
Или најдобро т2 2+, со таа очајна одбрана КПР не верувам да им парира на Сити. Е сеа можно е да има и некоја соработка бидејќи знаеме лани што се случи во последното коло на Етихад така да јас би бегал од оваа утакмица искрен да бидам. Можно е да ја пишам и 3+ бидејќи лани Сити тепаше 2-3, на Етихад беше 3-2, оваа сезона првата утакмица ја доби Сити со 3-0 мислам или 3-1 така да 3+ најреално.

за титулата да не има вратка :)

У спортлајф денес го смалиле коефициентот на Порто на 1.15, па место за 3,000 си ја пишав 1&3+ за 2,000. Си влезе без проблем, џабе се плашевте :love:
Пријателе ти навистина имаш 2 пара ј*** :)
Во далечното минато кога Зенит го освои купот на Европа, мислам дека ги прегази тогаш и Баер и Баерн. Кога веднаш после тоа се врати во Руското првенство играше на домашен терен натпревар со Налчик ( стадинот преполн, сите сакаат да ги поздрават хероите, составот им беше поскап од цела руска лига заедно). До тој момент Налчик на дното на табелата со постигнати 5-6 голови на повеќе од 10 средби. Коефициентот 1.25, а мене ми недостигаа уште малку пари за нешто да купам. И фино лепо идам ја ставам 200 евричи на Зенит. И ми се деси изненаџење, конечен резултат 4:4. После тоа уште долго време не влегов во кладилница.

нема бе нешто како пред месец дена , сигурни утакмици нба , шо се вика , како со маркер да беа одбележани како ќе завршат.

ај да пробам денеска едно триплче:

- Chicago - Charlotte Team2 -88.5 93-85
- Brooklyn - Orlando Team2 -93.5 97-77
- Philadelphia - Memphis Team1 +87.5 100-103

equals 7 .

Ништо бе дечки , повелете и другпат (y)

Од мене во Бетсити
Абенас - Халконес Халапа Т2 94,5+ на билтенот е 98 може да варира али сеа е 94 (Кошарка Мексико)
0-3 серијава и на сите 3 одеа над 100 коша ако не одат и денес ке им е..м све
;) 114
Нигерија - Етиопија 1 со хендикеп

Malavan 1
Motherwell - 1
Gillingham - 1
8.7

City - 2
Everton - 1
Utd - 1
Chelsea - 2
Celtik - 1
Barsa - GG1

Одиме!

По вчерашниот кикс на турската во последна минута пред шалтер ја сменив од 1 во 3+.. :tapp: (1-0) заврши...
Денеска мора да се освежиме...

Maidenhead - Sutton 0-2
QPR-Manchester City 2
Bristol C-Watford 2-4

Ман. Сити 2
Нигерија Хен. 2
Аз Алкмар 2
Коеф 4
Тикетот е направен од предлози од типувачи на темава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom