Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комарџии ај коментар ќе ве молам кој е поупатен за комбинацијава храбра што ја напраив...???
Астон Вила-Њукасл 2
КПР-Сити 2-2
Сандерленд-Свонси Г-Г
Би ја пробал за стотче...
Или втора опција место Њукасл,Јуве 2ка!
Комарџии ај коментар ќе ве молам кој е поупатен за комбинацијава храбра што ја напраив...???
Астон Вила-Њукасл 2
КПР-Сити 2-2
Сандерленд-Свонси Г-Г
Би ја пробал за стотче...
Или втора опција место Њукасл,Јуве 2ка!
Или најдобро т2 2+, со таа очајна одбрана КПР не верувам да им парира на Сити. Е сеа можно е да има и некоја соработка бидејќи знаеме лани што се случи во последното коло на Етихад така да јас би бегал од оваа утакмица искрен да бидам. Можно е да ја пишам и 3+ бидејќи лани Сити тепаше 2-3, на Етихад беше 3-2, оваа сезона првата утакмица ја доби Сити со 3-0 мислам или 3-1 така да 3+ најреално.QPR игра се посолидно, се гледа огромна желба кај нив за опстанок, фактот дека Реднап седна неколку играчи на клупа, вроди со плод...
Ја на поситно ке ја пуштам х-2 што ми е доста изгледно, дека Сити касно игра во гости, и х-х шарам барам на ризик...
QPR игра се посолидно, се гледа огромна желба кај нив за опстанок, фактот дека Реднап седна неколку играчи на клупа, вроди со плод...
Ја на поситно ке ја пуштам х-2 што ми е доста изгледно, дека Сити касно игра во гости, и х-х шарам барам на ризик...
Пријателе ти навистина имаш 2 пара ј***У спортлајф денес го смалиле коефициентот на Порто на 1.15, па место за 3,000 си ја пишав 1&3+ за 2,000. Си влезе без проблем, џабе се плашевте![]()
нема бе нешто како пред месец дена , сигурни утакмици нба , шо се вика , како со маркер да беа одбележани како ќе завршат.
ај да пробам денеска едно триплче:
- Chicago - Charlotte Team2 -88.5 93-85
- Brooklyn - Orlando Team2 -93.5 97-77
- Philadelphia - Memphis Team1 +87.5 100-103
equals 7 .
Дај пиши нешто за вечерНишто бе дечки , повелете и другпат![]()
Од мене во Бетсити
Абенас - Халконес Халапа Т2 94,5+ на билтенот е 98 може да варира али сеа е 94 (Кошарка Мексико)
0-3 серијава и на сите 3 одеа над 100 коша ако не одат и денес ке им е..м све