W
Werther
Гостин
Од Миладиновци си ?Ако ти се фетиш смоките... Али ако направиш трошки на тепихот, тешко тебе!
Од Миладиновци си ?Ако ти се фетиш смоките... Али ако направиш трошки на тепихот, тешко тебе!
Смеј се да не заплачеш...Незнам дали да се смеам или да плачам.
Ти не разбираш... да беше сега во живо со него, ќе ти удреше два три шамара и ти срце ќе откинеше за него... Ако си женско... ако не ќе има тепачкахахаха, па овој збори за задржување на женско внимание
а овде само машки му раплицираат. нешто не ми е јасно сега
мора да е двоцефка
Не сакам ни јас да биде така, но сфатив дека на жена вниманието ќе и го задржиш само на овој начин. Во спротивно ти си лигуш за неа и нема да има ни грам почит према тебе. Ја знаеш онаа „Еби да те сака, тепај да те слуша“? Се испостави дека е вистина. За жал...
Izgleda tvojot stopan epten ti go popustil sidzimot pa si azdisala volku. Ako e nesposoben, prati go kaj mene da go poducham.Фетиш ми се, на алфа мажјаци како тебе им ги пикам во задник како жетони. Проширен си ти, не оставаш трошки.
Sum bil, samo ne mi e poentata da se falam, dojdov na temava da ostavam moe mislenje, ne da bidam tretiran kako govedo poradi toa.Вауууу, златен, ти мора со мноооогу жени до сега да си бил, штом вака сигурно настапуваш со ставовите.
Само, нешто многу сигурен си ми и за делот кај шо те третираат како лигуш и кај шо не те ебат два посто.
И за болдот - пак ме збуни - за кого ти е жал? За жените шо ги као тепаш или за себе кога те праат да се осеќаш као лигуш?
Сам се третираш како говедо, ние само ставаме акцент на тоа.Izgleda tvojot stopan epten ti go popustil sidzimot pa si azdisala volku. Ako e nesposoben, prati go kaj mene da go poducham.
Sum bil, samo ne mi e poentata da se falam, dojdov na temava da ostavam moe mislenje, ne da bidam tretiran kako govedo poradi toa.
gresno si ja razbral decko . toa odi -ko ke ti go zakacam ima cveke da ti nikne.....samo ako bese toa vistina , dosega trebase cvetna gradina da imameНе рекле старите за џабе кај што удри мажот цвеќе расте
Izgleda tvojot stopan epten ti go popustil sidzimot pa si azdisala volku. Ako e nesposoben, prati go kaj mene da go poducham.
Sum bil, samo ne mi e poentata da se falam, dojdov na temava da ostavam moe mislenje, ne da bidam tretiran kako govedo poradi toa.
Мала, јас само кажав како до сега функционирало кај мене, не дека сакам да е така...Стварно бе, си дојде човекот да си каже како тепа и малтретира жени и ние наместо да бидеме благодарни, го увредивме и сеа е тажен. Срамота.
Ти, Ulbrecht, ич немаш среќа значи. У вистински живот тепаш, по форуми пропагираш тепање и пак ниедна жена не те е*е 2 посто.
Od Mitra6inci. Z6?Од Миладиновци си ?
Кажа Ulbrecht ... и плукна во далечината, низ процепот меѓу предните заби.Мала, јас само кажав како до сега функционирало кај мене, не дека сакам да е така...
Море бесни кучки еден куп. Чудно ми е како стопаните не ве спастриле до сега, или па спастрени сте, само на форум глумите дека сте феминистки.
Не за џабе рекле дека ќотекот е излезен од рајот, а вие само така знаете за почит.