Како да се освои и задржи женското внимание?

• Креатор на темата Креатор на темата the_dark_men
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е помажествено од титулата шовинист-тепач.Бонус поени ако е клоца со каубојка.

Иди бегај бе ... :icon_mrgr:
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 22:37 ---
Врска немаш.

Незнам која ти е поентата бе брат ............ на темава правиме муабет за едно, а ти збориш за некакви боксерски вреќи ...... насилството не е решение за ништо !

А да си смениш профил и да се претставиш културно,оти со овој муабет што го направи до сега,можам да ти кажам дека репутацијата на форумов ти е осудена на пропаст уште од самиот старт.
Аман бе шостори вие страв од форумџиските феминистки.
Да сум ко тебе ама ич не пишам на вакви теми, чисто онака да не си ја нарушиш репутацијата на форумов, пошто од каде после пензија и други бенефиции.

Нека ме наречат како сакаат, јас сум она кое тие го створиле. Акција-реакција момент бе брат!

Те створиле дома твоите, се надевам мајка ти е издржлива жена и добро превоспитана на овој режим.
И какво е чусвтвото кога ќе ја претепаш некоја? Ти расте рог на глава, се чувствуваш подобро, стоиш пред огледало и велиш Алфа мажјак сум да си ибеш векот?

Те створиле дома твоите, се надевам мајка ти е издржлива жена и добро превоспитана на овој режим.
И какво е чусвтвото кога ќе ја претепаш некоја? Ти расте рог на глава, се чувствуваш подобро, стоиш пред огледало и велиш Алфа мажјак сум да си ибеш векот?

Ти мала нешто многу си аздисана. Не си јадела ќотек изгледа?

Тепај, еби им мајката!
А чекај сега ти од затвор пишуваш или од дома? оти ако си вистина таков каков што се претставуваш тогаш се знај кај им е местото на таквите.

ауууууу, ќе му пукне П...на жила од ова. леле, не си јал ќотек одамна изгледа.
ако, убо, фантазирај си, можда и ке клецнеш нешто некогаш а да не платиш со пари

Ако ти се фетиш смоките... Али ако направиш трошки на тепихот, тешко тебе!
Фетиш ми се, на алфа мажјаци како тебе им ги пикам во задник како жетони. Проширен си ти, не оставаш трошки.

А чекај сега ти од затвор пишуваш или од дома? оти ако си вистина таков каков што се претставуваш тогаш се знај кај им е местото на таквите.
А да не пишува од некоја пештера...:) За таквите само пештера, далеку од цивилизација...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom