NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lilard zasluzi Allstar definitivno
Можи заслужи поќе од неговиот соиграч Олдриџ, но од овие бековите - Вестбрук, Паркер, Харден сите се позаслужни дефинитивно. И да има некој од овие повреда, Кари ќе го внесат. Лилард ќе си почека барем до другата година. Како што чекаше и Пол. Како што чекаше и Роуз. Како што чекаше и Кајри.

Кармело Антони 9/12 за тројка не е нормален за само 3 4-тини.:eek: Рекорд во Историја на Никси.

Мислам дека коментаторите треба да кажат дека пред тоа го држаше рекордот Спривел со 9/9 за 3ка. Ако добро ме држи сеќавањето!

Мислам дека коментаторите треба да кажат дека пред тоа го држаше рекордот Спривел со 9/9 за 3ка. Ако добро ме држи сеќавањето!
Да во право си Легенда беше Спривел..Инаку има уште време...12 3ки на меч е НБА рекордот на Брајант.

Значи дефинитивно во моментот, топ 5 играчи во НБА се Џејмс, Мело, Дурантула... другите 2 места ги оставам празни... бај д веј добар натпревар!

Значи дефинитивно во моментот, топ 5 играчи во НБА се Џејмс, Мело, Дурантула... другите 2 места ги оставам празни... бај д веј добар натпревар!
Koби во никој случај не смееш да го заборавиш....

Заборавив вчера...
You+Cant+Handle+The+Truth.gif

:cuc:
Значи ако некоја будала го трејда, одма ги шкртам Бостон. Штета за Рондо, одлично играше и оваа сезона и 1000 пати го има вадено од гомна Бостон. Иначе за време на тајм аут кажал на некој новинар дека се враќа за 2 недели :cautious:
Ако се игра без Рондо до крај, ќе биде ептен тешко да се фати плеј оф, а и да се фати одма ќе испаднат од Мајами, така да ништо од оваа сезона. Ќе навивам за Чикаго на истокот.
Едвај чекам да се врати D-Rose:vozbud:
Има некоја нова информација? Мислам дека е време полека да го пушта од клупа.

Заборавив вчера...
You+Cant+Handle+The+Truth.gif

:cuc:
Значи ако некоја будала го трејда, одма ги шкртам Бостон. Штета за Рондо, одлично играше и оваа сезона и 1000 пати го има вадено од гомна Бостон. Иначе за време на тајм аут кажал на некој новинар дека се враќа за 2 недели :cautious:
Ако се игра без Рондо до крај, ќе биде ептен тешко да се фати плеј оф, а и да се фати одма ќе испаднат од Мајами, така да ништо од оваа сезона. Ќе навивам за Чикаго на истокот.
Едвај чекам да се врати D-Rose:vozbud:
Има некоја нова информација? Мислам дека е време полека да го пушта од клупа.
рано е уште за да почне да игра,според извори од чикаго ќе почне да игра на 19 феб против хорнетс.

Бајнам се враќа најверојатно на почеток на фебруари.Од тогаш ќе видиме каков тим ќе биде Филаделфија и како ќе се уклопат со Холидеј.

Бајнам се враќа најверојатно на почеток на фебруари.Од тогаш ќе видиме каков тим ќе биде Филаделфија и како ќе се уклопат со Холидеј.
Редно време е, колку само талент има во човеков ама толку е несериозен, на дете мало да му кажеш седи дома повреден си ке те разбере овој иде се кугла :tapp:

Според мене моментално у НБА, Џејмс > Дурант > Коби > Харден > Мело. Секако да не беше Роуз повреден друга ќе беше ситуацијата . Иако Џејмс најмногу заслужува , но годинава МВП ќе му ја дадат на Дурант 100 посто...

Според мене моментално у НБА, Џејмс > Дурант > Коби > Харден > Мело. Секако да не беше Роуз повреден друга ќе беше ситуацијата . Иако Џејмс најмногу заслужува , но годинава МВП ќе му ја дадат на Дурант 100 посто...
За Лејкерс сум ама крис пол да не ти е во топ5...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom