Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
За разлика од претходните натпревари добри се денеска. Имаа некоја ситна грешка кога пробуваат 1 на 1 ама добро е. Хауард 1-8 слободните :tapp::pos: јас сигурно 4-5 ке погодев минимум :D

Колку е само цар! :cuc: Ваква игра сакам од него! Сега треба и другите да превземат!

p.s. ако тераме тесно до крај, дава гејм винер. :X3:

Not sure if Kobe Bryant or Rajon Rondo.
Тоа е таа игра:cuc:,мора што повеќе да се спушта на низок пост,одма се добива на ширина у нападот.
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 00:04 ---
Коби :vozbud::vozbud::vozbud:

Да да, нештата во тимов се сменети, пишав сеа на темата за НБА, Коби идентична статистика, пак тој еден ебан скок му фалеше за трипл дабл, ќе ја симнам од замунда да ја гледам асално, цела, ваљда ке ја аплоадираат све да им ебам.
Како и да е надежта за плејофот е вратена, последниот воз е фатен.

kobirekocudadasedesen.jpg

Не е само до Коби. Гасол вечерва 7-10, прошлата 8-9. Има фантастични асистенции онакви какви што знаел да дава у минатото.

Неш одличен шутерски, Светомир игра константно добро целава сезона, он и во мизерните натпревари беше солиден. Плус Кларк и Џејмисон со значаен учинок од клупа.

Останува уште еден да проработи, знаете кој. :)

И конечно одбраната е за нијанса подобра. Хеј, втора утакмица примаме помалку од 100 коша. :cool:

Останува уште многу да се работи, но оваа победа може многу да значи. At least, дава надеж. :noze:

Да да, нештата во тимов се сменети, пишав сеа на темата за НБА, Коби идентична статистика, пак тој еден ебан скок му фалеше за трипл дабл, ќе ја симнам од замунда да ја гледам асално, цела, ваљда ке ја аплоадираат све да им ебам.
Како и да е надежта за плејофот е вратена, последниот воз е фатен.
Има на Замунда или некој друг сајт одиграни НБА утакцими. Може и ПП да пишеш ради копи рајт и глупости.

Има на Замунда или некој друг сајт одиграни НБА утакцими. Може и ПП да пишеш ради копи рајт и глупости.
Da be eve gledam, redovno ima upload, Majami i Boston se staveni, taka da vecerva i Elejel odat, od tamu ke ja simnam. Za ova so PP, ne te svativ, sakas linkce da ti dadam ili mislese ti da nabacis nest ? Ako e ova vtorovo, nema potreba, imam juzer na zamunda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom